Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nápolyi begyűrve, jöhet a pármai!

2010.11.14. 21:27 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Furcsa módon jobban tartottam a cesenai meccstől, mint a mostani rangadótól és szerencsére igazam is lett. Mármint annyiban, hogy most nyert a csapat, mégpedig meglepően simán. De tényleg, irigyelni való magabiztossággal, a játék szinte minden elemében felülmúlva sikerült végre megint 3 pontot szerezni, egyúttal az első hely mámorító, ózonban gazdag ízét szagolni minimum ma este 11 tájékáig. Ha pedig nem nyer a Milan - amint azt az Inter pályaválasztása mellett lassan 6 éve nem tette - akkor 1 hétig marad is a Lazio a Serie A első helyén. Megint. Zarate a baloldalon azt mutatja, hogy hallotta amit itt a blogon írtam róla és kapjam be. Ma délután igazad volt Maurito! Csak aztán a gól plusz gólpassz kombóból legalább az egyik tartson ki jövő hétre is, ha már nem tudsz soha a kispadra kerülni.

Muslera: Azt az egy, meccs végi hibáját kivéve jól játszott, a fontos pillanatokban pedig szerencséje volt. Ha előbbit végérvényesen elhagyná, igazi klasszis válna belőle. Az is lesz, 1-2 év múlva.

Lichtsteiner: Tartom, amit jó ideje mondok. Idén olyan ő, mint a legjobb formájában lévő Kolarov, jobblábasan. Nagyon sokat mozog, remekül segíti a támadásokat, lő ha kell és lehetősége van rá és ott van még az a gyönyörű, szögletzászló melletti megmozdulása is, aki látta, emlékezni fog rá egy darabig.

Biava: Meglepő, hogy megint a védelem legjobbja volt? Abszolút biztos pont volt ma is, az első félidei időnkénti Napoli rohamok alkalmával nem volt izgulásra ok, ha ő került szembe a támadóval.

Dias: Lavezzi komoly feladat elé állította, ami nagyjából meg is oldott. Ők ketten remek társai egymásnak, rég volt ilyen biztos belső kettőse a Laziónak.

Radu: Nehezen lehetett áthatolni és nagyon nehéz dolga nem is volt. Posztján az olasz bajnokság egyik legjobbja lehet hamarosan, szürkesége egy nagyszerű védőt rejt.

Brocchi: Kifogytak a jelzőim, pont ugyanazt tette és pont olyan jól, ahogy szokta. Reméljük, hogy nem súlyos a sérülése.

Ledesma: Hamsikot levette a pályáról és ez körülbelül le is kötötte. Viszont tökéletesen ellátta a feladatát, panasz ezúttal nem lehetett rá.

Zarate: Rég mondhattunk el azt, hogy a csapat, sőt a mérkőzés legjobbja volt. Szép volt a gólja, még szebb a gólpassza, most végre jó irányba befolyásolta a bizonyítási vágy, más kategória volt mint az ellenfél védői. Jó értelemben véve, megszállottan játszott.

Hernanes: Nem rossz, de nem az igazi. Reja ezúttal komplexebb feladattal látta el, ami annyira nem is tetszett neki és bár voltak szép felvillanásai, ez még mindig nem az idény eleji Próféta.

Mauri: Élményszámba ment a gólpassza. Ezt kivéve hasonló volt a játéka Hernaneshez, hozta a kötelezőt, de semmi extra. Azért micsoda jó szezont fut a Lazio, hogy ilyet elmondhatunk egy dobogón álló ellenfél legyőzése után!

Floccari: Sokkal több ő, mint egyszerű center. Ha kell, kijön a szélekre, vagy hátrébb megy, támadó középpályásként tör előre és egyik sem áll neki rosszul. Van egy olyan érzésem, hogy ő lesz az új Rocchi, klubszeretetben és mentalitásban is. Legyen igazam.

Pályára lépett még Matuzalem Brocchi helyén, aki korán szerepet kapott utóbbi sérülése miatt és remekül látta ez az öreg feladatát, Bresciano Mauri helyett, illetve Garrido Floccari helyén.

De Sanctis így látta a mérkőzés után: "Nagyon sajnálom, hogy a játékvezető nem vette észre, ahogy Zarate a kezével is beleért az első gól előtt. Romagnoli asszisztens egyébként jelezte hogy így történt, de nem volt mit tenni. A valódi különbség ma a csapatok között a védekezésük biztossága volt. Javulnunk kell, valamint koncentrálnunk az EL-re is."

Floccari érthető módon boldog volt: "Nagyszerű érzés hogy megmutattuk, számolni kell velünk továbbra is. Zarate 5 gólt szerzett eddig a Napoli ellen, ma is remek volt, nekem is szerencsét hozott!"

Remekül ment ma a fiúknak a játék, az pedig külön örömteli, hogy a Románia ellen készülő olasz válogatott keretében nem csak Mauri, de Ledesma neve is ott van! Reja megmutatta, hogy öreg róka nem vén róka, főleg ha egykori sikeres csapata ellen kell játszani, a csapat pedig bizonyította az egész világnak, hogy nem lufi volt az eddigi teljesítmény, hanem a kemény munka eredménye. A következő két hétben hozható meccsek jönnek: idegenben a Parma, illetve utána otthon a Catania. Aztán pedig finisbe fordul az őszi időszak és az Inter, valamint a Juventus elleni meccsek következnek. Az elkövetkezendő 4 hét a legfontosabb értékmérő, most fog eldőlni, hogy mennyire lehetnek komoly igényeik a Bajnokok Ligájára!

Szólj hozzá!

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr222448911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása