Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ibrahimovics újabb ökörsége fekete övet ért

2010.11.12. 14:35 lupetto

 Az időzítés nem is lehetne tökéletesebb. Napokkal azután, hogy Ibrahimovics kis híján gólöröme közben agyon rúgta Robinhót, egy héttel azután, hogy 10 csapattársa közbeavatkozása kellett, hogy ne csapjon át ketrecharcba konfliktusa Onyewuval és két hónappal azután, hogy vicces kedvében pusztán poénból hátbarúgta edzésen Strassert, az olasz Taekwando válogatott fekete övvel ajándékozta meg a svéd sztárt.

Nem mintha, bármelyik előbb felsorolt rúgásának ehhez valóban köze lenne, Zlatan ugyanis 17 éves korában már magától kiérdemelte e elismerést, de ha valaha övekkel jutalmaznák a csapattásak fenyítését, kétségtelenül kijárna Ibrának a fekete öv.

De, hogy ne legyünk inkorrektek, ezért is persze.

via

1 komment

Címkék: egyéb milan ibrahimovic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr1002444504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.11.12. 15:04:26

Neki nem való vér profi csapat és a feszes közeg, talán ezért sem tudott beilleszkedni a Barcába, ellenben az olasz média adja alá a lovat, a csapatban is vidám srácok a társak, itt a helye :)
süti beállítások módosítása