Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Déjú vu a Juve orvosi szobájából

2010.11.06. 19:35 Unimuck

A Juventus ismét a legkeményebb ellenfelével nézhet farkasszemet, ezt a veszedelmes kor a sérüléshullám. Évek óta a csapatnak nem csak az aktuális ellenfelével kell megküzdenie, hanem a saját sérültjeik hiányával is. Ez a szezon, úgy tűnt más lesz, mint az előzőek, hiszen úgy mehetett neki a Juve a Serie A rajtjának, hogy "csak" a Világbajnok kapusát, Buffont kellett nélkülöznie. 

Aztán az igazolási szezon végén kölcsönbe megszerzett Traoré és Rinaudo sérülése elindított egy hullámot... Azóta a kezdőcsapatból szinte kivétel nélkül mindenki volt már a maródiak listáján kisebb-hosszabb ideig.

Mostanra viszont már aggasztóvá válni Del Neri helyzete, ugyanis egy komplett kezdő csapatot nem tud lassan kiállítani az olasz mester.

Hétközben csak tovább nőtt a kényszerpihenőn lévők névsora. Nem volt elég, hogy már a Salzburg ellen 4 Primavérás ifjonc játékost is be kellett vetnie Del Nerinek, a játékos ínséget megfejelve Krasic és Legrottaglie is kidőlt a sorból bő egy hónapra.

Ennek következtében a hétvégi Cesena elleni bajnoki találkozóra a sérültek névsora a következő: Buffon, Chiellini, Krasic, Legrottaglie, Amauri, Martínez, De Ceglie, Manninger, Rinaudo, Traoré. Hála Istennek, Felipe Melo és Iaquinta már felépélt és bevethető lesz vasárnap. 

Ám a hosszú cserepadra nagy szüksége lenne a torinói alakulatnak, mivel a bajnokságban tapadni kell az éllovasokra, a klub becsületét pedig az Európa Liga csoportköréből való továbbjutással kellene megmentenie Del Pieróéknak.

Nincs mese, most kell tökösnek lenni a talpon lévő játékosoknak és, mint a sebzett zebra, rohanva küzdeni az életükért, a szeretett klubjukért, a Juventusért!

2 komment

Címkék: juventus rehab

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr922429054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.06. 20:06:09

1. Vinovot le kellene dozeroltatni a picsaba, es epiteni egy olyan edzopalyat, amitol nem serul le egy arra jaro varju is, komolyan, nem az, h ennyi serules, de ennyi izomserules meg egy csapatnal nincs, Capello anno elvitte mashova edzeni a csapatot, Delneri is elgondolkodhatna ezen

2. telen surgosen vissza kell hivni par kolcsonbe adott jatekost, pl Giovinco, Fausto Rossi, Pasquato, Alcibiade, Ariaudo, Bamba, Iago (neki most jol megy a Villareal b-ben), szukseg lesz rajuk

Unimuck 2010.11.06. 20:14:54

Már előző szeznoba is mondogtták, h lehet, talán, estleg, ... kemény Vinovó talaja. Akkor miért nem lehet újra építeni a pályákat, szivaccsal kibélelni vagy bánom is én mit csinálnak, csak legyen már vmi!
süti beállítások módosítása