Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Európa Liga: Juventus 0-0 Salzburg

2010.11.04. 21:00 Unimuck

A két csapat előző randevúján 1-1-es igazságos döntetlen született Salzburgban, ahol a hazai csapat meglepően jó, hajtós focit játszott, míg a Juve csak kereste önmagát. Most Torinóban nézett farkasszemet egymással a két gárda, ahol a Zebrák igyekeztek kiküszöbölni a két héttel ezelőtti botlásukat.

Del Neri csapata kissé toldozott-foltozott egység benyomását keltette, hiszen sok sérült miatt még a Primavera csapat játékosa, Giandonato is kezdőként léphetett pályára.

Az első játékrész nem hozott nagy izgalmakat. Főként mezőnyjátékkal és enyhe hazai fölényt láthatott a publikum. Sokban nem különbözött a salzburgi összecsapástól, egyedül a jó formának örvendő Alex Del Piero rémisztett rá az osztrák drukkerekre. Előbb egy távoli szabadrúgással tornáztatta meg Tremmel kapust, majd a félidő derekán egy les gólt is "szerzett". Az osztrák csapat jól megszervezett, ám olykor túl kemény védekezésének köszönhetően megfogta a Juve támadójátékát.

A második játékrész eleje pörgősebb, támadóbb Juventus játékot hozott nekünk, ám a gól ismét elmaradt. Az 55.percben Sissoko tűzött kapura egy visszagurított labdát, de az osztrák hálóőr magabiztosan fogta azt. Del Neri próbált egy kicsit frissíteni a csapaton, több fiatal játékost is bevetett, többek között Krasicot is lecserélvén az olasz mester, nehogy megsérüljön. A szerb középpályást rendesen faragták a Salzburg játékosai. A cserék után a hazaiak játéka visszább esett, pár veszélyesebb osztrák lehetőség is kialakult, de Storarinak nem nagyon kellett izgulnia. A végén még egy Del Piero kapura lövés jelentett némi halovány reményt a 3 pont begyűjtésére, de végül maradt a döntetlen, amit teljesen megérdemelten harcolt ki magának a Salzburg.

A Juve 4 mérkőzés után 4 döntetlennel csak a csoport 3. helyén áll, köszönhetően a Lech Poznan bravúr győzelmének is a Manchester City ellen. Így két fordulóval a csoportmeccsek vége előtt elég kellemetlen helyzetben van az olasz rekordbajnok.

Juventus 0-0 Salzburg

Juventus: (4-4-2) Storari - Motta, Legrottaglie, Bonucci, Pepe (Giannetti) - Krasic (Büchel), Sissoko, Giandonato (Liviero), Marchisio - Del Piero, Amauri

Salzburg: (4-1-4-1) Tremmel - Schwegler, Afolabi, Sekagya, Hinteregger - Schiemer - Zarate, Mendes, Pokrivac, Jantscher - Waller 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus el a csoport salzburg európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr382424086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása