Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Silvio Berlusconi leigazolná Del Pierót!

2010.11.03. 19:51 Unimuck

A hétvégén 2-1-es torinói győzelemmel záruló Milan - Juventus derby-t követően az olasz államfő, egyben a Milán "elnöke", Silvio Berlusconi a Juve öltözőébe sietett, hogy gratuláljon Del Piero szenzációs teljesítményéhez és ajánlatot tegyen az Öreg Hölgy kapitányának.

"Januárban egy nagy játékost akarok." - nyilatkozta Berlusconi.

"Jól játszottunk a Juventus ellen, de gyalázatos a vereségünk, noha a Juventus nagyszerű csapat és nagyszerű játékosokkal rendelkezik."

"A Juventus öltözőjébe mentem gratulálni mindenkinek, különösen Del Pierónak. Mondtam neki, hogy tudom a szerződése lejár és ajánlottam neki egy lehetőséget, hogy a Milánba jöjjön játszani."

"Del Piero egy rendkívüli bajnok. Szeretném, hogy a karrierjét a Milánba fejezze be."

Noha Del Piero szerződése valóban lejár a szezon végén, erősen kétséges, hogy a Milan csapatába szerződne. A Juventus ikonja nem tartja kizártnak, hogy elhagyja Torinót, ám kijelentette, hogy ebben az esetben mindenképp csak külföldi ajánlatot fog elfogadni, nem tudna más olasz csapat mezébe bújni.

Következő hónapokban eldől, tovább íródik-e Del Pieró és a Juventus 1993 óta tartó közös története. Szerencsére kicsi az esélye annak, hogy a 2011-es évvel záruljon a közös sikersztori.

4 komment

Címkék: juventus átigazolás milan berlusconi del piero

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr652420851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.11.03. 20:15:06

eleinte azt hittem ez vmi elorehozott aprilis 1.-i poszt, de meg most sem hiszem el igazan :D

Unimuck 2010.11.03. 20:19:49

Mit is üzenhetnék Berlusconinak?! ...
Megvan: www.youtube.com/watch?v=jDkFSuAWt_M
Ízlelgesd papa! :) Sosem lesz ilyen kapitányotok!

madbalee 2010.11.04. 06:47:41

@Unimuck: Kapitány biztos nem, kiegészítő embernek vennénk.;)

Unimuck 2010.11.04. 07:54:48

@madbalee: Tegnapi meccsen is az öreg húzott ki titeket a lyukból, hiába Ibra, Pato meg Dinho. Elférne DP ebbe a Milanba a két csatár mögött, de hagyjuk is :)
süti beállítások módosítása