Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Rossi vs. Reja - Csak a Lazio nyerhet!

2010.10.31. 10:23 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Talán kezdjük úgy, hogy egy olyan stadionban, ahol a Lecce ellen a hazaiknak vért kellett izzadniuk azért, hogy valahogyan pontot mentsenek, nem lehet nagy gond a győzelemmel. Másfelől meg azért ez a Palermo, amely bár láthatóan szarik az EL-re, ezért erőit nem nagyon aprózza és komoly ellenfél otthon. A hangolás viszont a mai, kitüntetett időpontban lévő rangadóra egyértelműen a Laziónak sikerült jobban: míg a hazaiak legutóbb Udinében kaptak ki, addig a vendégek tartalékosan gáláztak a kupában. Ja és a lényeg: akárhogyan is sikerül a mai meccs, a derbit listavezetőként vívja a Lazio!

Miccoli és Liverani nem lesz ott a Palermo kispadján sem, előbbi nem meglepő, utóbbi pedig ma reggel derült ki véglegesen. Egyéb hiányzója nem akad a Palermónak, akit egy régi és kedves ismerős irányít: Rossi biztos hogy győzelemmel szeretné végre kárpótolni Szicília ékességének szurkolóit.

A Lazio 20 játékossal érkezett Palermóba, Foggia fájó jobb lába, Cavanda pedig bal bokaproblémái maradt Rómában. Ez lesz a negyedik egymást követő alkalom, hogy Reja ugyanazt a kezdőt küldi pályára és hát mi oka is lenne változtatni? Radunak még mindig vigyáznia kell a sárgára, most kiváltképpen, mert ha figyelmeztetik, nem játszhat a Roma ellen. Ha most is sikerrel járnak, már tényleg mindenki kénytelen lesz hinni abban, amiben most még sokan nem akarnak velünk együtt érezni: nagyon jó a csapat, remek a csapat, győzelemre született ez a csapat!

PALERMO (4-3-2-1): 46 Sirigu; 16 Cassani, 6 Munoz, 5 Bovo, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 21 Bacinovic, 23 Nocerino; 27 Pastore, 72 Ilicic; 51 Pinilla. Cserék: (99 Benussi, 3 Goian, 25 Glik, 4 Kasami, 24 Rigoni, 9 Hernandez, 32 Maccaroni) Vezetőedző Delio Rossi

Sérültek: Liverani, Miccoli
Eltiltott: Carrozzieri

LAZIO (4-2-3-1): 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 32 Brocchi, 24 Ledesma; 10 Zarate, 8 Hernanes, 6 Mauri; 22 Floccari. Cserék: (12 Berni, 13 Stendardo, 14 Garrido, 15 Gonzalez, 11 Matuzalem, 23 Bresciano, 9 Rocchi) Vezetőedző: Reja

Sérültek: Meghni, Foggia, Cavanda
Eltiltott: nincs

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr202411254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.31. 13:20:33

Veszettül nehéz egy meccs ez, nem lenne gond ha Zarate kicsit használható lenne, ha Nando nem játszogatna és ha kicsit több erő lenne a támadásokban. Bár az arány így sem rossz, 1 kaput eltaláló lövésre jut 1 gól.
süti beállítások módosítása