Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lippi visszatér

2010.10.28. 18:44 mrscottpilgrim

A zseniális, edzõként szinte mindent elnyerõ Marcello Lippi a VB elõtt még azt nyilatkozta, hogy a torna után nyugdíjba vonul. Fel is röppentek olyan információk, hogy a Juventus-nál tölt be majd valamilyen fontos posztot, de aztán jött a világbajnokság, és hatalmasat égett az olasz válogatott élén. Legújabb nyilatkozatában azonban egyértelmüvé tette, nem hagyta abba, és amint alkalma nyílik rá, újra szeretne valamelyik csapat kispadjára leülni.

„Újra edző leszek. Nem tudom, hol, de annyi biztos, hogy nem vagyok visszavonult edző. Továbbra is a világ labdarúgásának része vagyok. Természetesen követtem el hibákat, de az emberek elfelejtették azt a jó munkát, amit korábban végeztem, pedig csak négy éve volt”

Közben több csapattal is kapcsolatba hozták, többek közt a Liverpool-al, a Marseille-el, ugyanakkor nagy a valószínüsége, hogy végül a Roma-nál köt ki. Egyes források szerint ugyanis Claudio Ranieri 15 meccses ultimátumot kapott: ha a következõ 3 meccset nem nyeri meg, menesztik állásából, így megnyílhat az út a 2006-ban az Azzurrival világbajnoki címig jutó Lippi elõtt. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

1 komment

Címkék: juventus egyéb liverpool roma squadra azzurra lippi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr932406047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.10.28. 21:57:55

most roppent fel:
anno ugy volt, hogy vagy Xabi Alonsot, vagy Poulsent igazolja le a Juventus, Ranieri viszont inkabb Poulsent akarta, ezert ot igazoltak le, a tobbit tudjuk :P
süti beállítások módosítása