Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mutu ámokfutása: nyilvánosságra kerültek a rommá vert pincér fotói

2010.10.27. 21:34 lupetto

 Mint arról korábban már beszámoltunk, Mutu néhány nappal ezelőtt keveredett összetűzésbe Firenze egy belvárosi szórakozóhelyén az őt fizetésre bírni igyekvő pincérrel, melynek végén a román támadó kétszer megütötte áldozatát szilánkosra törve annak orrát, illetve a földön még tovább is rugdosta azt, míg többen közbe nem avatkoztak. A koszóvi férfi még aznap este kórházba került, s orvosai közel egy hónapot jósoltak, míg teljesen felépül sérüléseiből.

Képeket akkor még nem villantott senki, azonban mai napon Luca Spaziani, a sértett ügyvédje nyilvánosságra hozta az alábbi felvételeket, válaszul a Fiorentina csatárának állítása szerint nonszensz vádjaira, melyek szerint a koszovói pincér rasszista megjegyzései álltak a támadás hátterében.

"Hatalmas hazugság Mutu vádja, mely utáni felháborodásunk okán döntöttünk úgy, hogy nyilvánosságra hozzuk a támadást követően készült felvételeket, had lássa mindenki saját szemével kliensem állapotát."

Íme a két említett kép, érdemes rájuk vetni egy pillantást;

 

3 komment

Címkék: fiorentina mutu

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr242403825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.10.27. 22:22:05

Az komoly! Nem gurít szarral a román... Ez börtön.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.10.27. 22:36:45

komolyan, a Fiorentina az idei szezon legpechesebb csapata :P

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.27. 23:13:52

Ez bizony köztörvényes bűncselekmény. Nyilván nem fogják elmeszelni, az egész világon megússzák a "fontosabb" emberek, de a jó kurva anyját tényleg.
süti beállítások módosítása