Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Giovinco : nem érdekel a Juventus

2010.10.27. 11:31 lupetto

 Rövid interjú jelent meg a Corriere dello Sport honlapján ma délelőtt, melyben a riporter Sebastian Giovincót igyekezett faggatni jövőjéről, a Juvéba való visszatérés lehetőségéről, illetve Alessandro Del Pieróval fentartott viszonyáról.

Gondolsz néha a Juvéra?

Abszolút soha.

A játékjogod fele pedig a bianconeri-é.

A jelenem viszont a Parmához köt és nem is akarok más klubról gondolkodni.

A Parmához, ami borzasztóan kezdte az idényt.

Az eredmények alapján lehet, de a játékunk nem ezt mutatja. Pillanatnyilag a tabellán elfoglalt helyünk nem tükrözi a csapat valós erejét, ráadásul öt büntetőt is ítéltek már ellenünk. Egyedül a Fiorentina és a Milan ellen hibáztunk igazán.

Csak egy kis kíváncsiság; hívott Del Piero a sérülésed alatt?

Del Piero (válaszol mosolyogva)? Nem, nem hívott. Bár ez nem először történik meg, tulajdonképpen amíg Torinóban voltam sem hívott soha. Sőt valójában soha nem is mondott rólam semmit, még amikor az utódjaként emlegettek sem volt véleménye e témában.

Majd távozva a helyszínről még mosolyogva hozzáteszi;

talán nem vagyok elég szimpatikus..

1 komment

Címkék: juventus parma giovinco

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr892402555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.10.27. 15:10:26

a szivem szakadna meg, ha soha nem latnam tobbet zebra mezben, de az az igazsag, hogy jogos, mert tenyleg ugy bantak vele, mint egy senkivel, es minimalis bizalmat sem kapott, a Parmaban ezt megkapta, es lathattuk, hogy jatszott a seruleseig (de a Juveban is tavaly, amikor lehetoseget kapott), bizok benne, hogy amit igertek szezon elejen Agnelliek (vagyis: elsodleges cel a fiatalok nagyobb szamu beepitese), azzal kezdik, hogy visszahozzak jovore Alex helyere, es arnyekekkent jatszhat majd Dzeko mogott :) surgos es gyokeres valtozas kell az utanpotlast illetoen, mert kapasbol harom fiatalt is tudok, akik iden a Juveba siman befernenek mar (Pasquato, Ariaudo, Giovinco), de Marrone is nagyon igeretes, tehetsegek azok vannak, szep szammal, csak meg kell tanulni oket jol beepiteni (pl Bamba siman lehet par ev mulva klasszis)
süti beállítások módosítása