Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ezúttal pincért vert a korábban kokain miatt eltiltott Mutu

2010.10.23. 17:27 lupetto

Újabb botrány főszereplője lett az olasz Fiorentinánál futballozó Adrian Mutu, aki október 29-én térhet vissza kilenc hónapos doppingeltiltásából.

 A román csatár a helyszínen tartózkodó tanúk szerint hajnali öt órakor szólalkozott össze egy pincérrel a Full Up nevű Firenze belvárosában található szórakozóhelyen, röviddel azután, hogy a román csatár fizetés nélkül akart távozni a helyről, arra hivatkozva, hogy számlája van és ismeri a tulajdonost. Rövid szócsata után aztán a játékos hirtelen két jól irányzott ütéssel leterítette áldozatát, majd a földön még tovább rugdosta.

A koszovói férfit, aki azóta megtette feljelentését is, végül kórházba szállították, ahol kiderült, darabokra tört orra, felépülése akár egy hónapig is eltarthat.

Nem hiányzott az újabb botrány sem a pályafutása alatt második doppingeltiltását töltő játékosnak, sem a szégyenszemre a táblázat utolsó helyén álló Fiorentinának sem. Pláne, hogy Jovetics sérülése okán a violák utolsó reménysége a padlóról való felkapaszkodásra a jövő héten visszatérő támadó lett volna.

1 komment

Címkék: fiorentina mutu

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr412393451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erosa · http://koteny.blog.hu/ 2010.10.23. 23:36:24

A vérét nem tudja megtagadni..Amúgy jobb, mintha a pultot fejelte volna le mint az egyik sikeredzőnk!
süti beállítások módosítása