Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Olasz meló, szerb módra

2010.10.12. 22:21 _azzurri

Genovába került sorra az olasz-szerb EB selejtező mérkőzés, ám nem a labdarúgás került főszerepbe a C csoport rangadóján. Balhés vendég "drukkerek" már a találkozó előtt összecsaptak a helyi rendőrökkel, majd a stadionba folytatták... A mérkőzés 20:50-kor kezdődött volna hivatalosan, ám ez bő fél órát csúszott, mivel a szerb huligánok pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, megpróbáltak kimászni a szektorukból, mint valami majmok és nem bántak kesztyűs kézzel a Marassi stadion plexi kerítéseivel sem. A rendezők és a rendőrök a történtekre gyorsan reagálva az olasz szurkolókat biztonságos távolságba elzárták a huligánoktól és megakadályozták a szerb vandálokat szektoruk elhagyásában. Stankovicék is kimentek a szurkolókhoz csitítani a kedélyeket, ezek után nagy nehezen útjára indult a labda, ám a 6. percben Bonucci lesgólja kiverte a biztosítékot a szerb huligánok és Vivianot vették célba füstbombákkal. Kis tanakodás után a bíró lefújta a találkozót és az öltözőbe küldte a játékosokat. Cassanóék megtapsolták szurkolóikat, majd leballagtak a pályáról. A szerb sajtó Sztojkovic nyári csapatváltásának tudja be a vendég szurkolók randalírozását, ám ez elég karcsú magyarázatnak tűnik.

Szerbiát már az előző, 2010-es VB selejtezőkről is majdnem kizárták hasonló szurkolói balhék miatt, most talán itt is lenne az ideje.

Valószínűleg a mérkőzést nem játsszák újra, és 3-0-val az olasz válogatott "nyeri" a 3 pontot.

- Unimuck

1 komment

Címkék: eb squadra azzurra olasz szerb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr982366834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.10.13. 14:36:31

Október 28-án mondja ki az ítéletet az UEFA. Pénzbüntetés és stadionbezárás szinte garantált a szerb oldalon, ám nem elképzelhetetlen, hogy kizárják őket a jelenlegi selejtező sorozatból is!
süti beállítások módosítása