Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Biancocelesti hírmorzsák

2010.10.07. 08:30 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Közeledik a vasárnap, mikor is van remény egy tévés meccsre itthon is, kerítsünk ennek szép tálalást a heti hírek legfontosabbjainak összefoglalásával:

Matuzalem még mindig külön készül a többiektől. Reja a múlt héten azt mondta, van arra remény, hogy a Bari ellen már játszani fog, de ez továbbra is kétséges. Helyettese, Ledesma egyébként azt nyilatkozta, hogy örömteli számára a válogatott stábjának figyelme és igyekszik ezt meg is szolgálni. Ne feledjük, Prandelli első keretében ott is volt a neve, szem előtt van.

Bobo Vieri a Lazio edzésén vett részt! Nem, sajnos nem tér vissza, csupán szerette volna egy kicsit megmozgatni a tagjait, így a régi harcos természetesen bebocsátást nyert Formellóba. Szépen végig is hajtotta a foglalkozást, folytatásról egyelőre nincs hír.

Mauri és Floccari is válogatott meghívónak örülhetett, előbbi minden bizonnyal kezdő is lesz Pirlo oldalán. Drukkolunk nekik nagyon! Floccari pedig végtelenül hálás a klubnak, a minap adott nyilatkozatában mondta, nem gondolta volna a Genoa kispadján ülve azt, hogy rá fél évre válogatott lehet. Köszöni a hitet és a nem kevés pénzt a játékjogáért, nem fogja elfelejteni. Ilyen játékosok kellenek! Elmondta még, hogy a következő derbin tuti Hernanes rúgja a büntetőt, ha sor kerül rá.

Reja egyik kedvence Santacroce, az ő regnálása alatt mutatkozott be az első osztályban és sérülése után nem is nagyon kap szerepet a védő, így nem elképzelhetetlen hogy télen klubot vált. A Fiorentina és a Genoa is érdeklődik iránta.

Muslera, Radu, Lichtsteiner és Kozak szerződéshosszabbítás előtt áll, ha minden jól sikerül, hamarosan mind a négyük 2015-ig biztosítja be jövőjét a csapatnál.

Gianni Alemanno, Róma főpolgármestere is örül a Lazio remek szereplésének. Ezen kívül azt is elmondta, hogy az új stadion engedélyezési papírjai az utolsó stádiumban vannak, hamarosan minden akadály elhárul előle.

Az uruguayi kontingens valószínűleg nem fog Luganóval bővülni. Nagyon magas a fizetése és kevés a sansz a megszerzésére.

A Primavera csapat ezúttal döntetlent játszott, többek között a mostanában remeklő Ceccarelli góljának köszönhetően. Egybehangzó vélemények alapján ő lehet a következő Bruno Giordano!

Szólj hozzá!

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr582355418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása