Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vezessük már a Serie A-t!

2010.10.03. 12:30 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Előrebocsátom: az ilyen meccseket a legnehezebb megnyerni. Pedig, ha most meglesz a 3 pont és az Inter nem nyer a Juventus ellen, akkor a Lazio vezetni fogja a Serie A-t! Ad absurdom, ha kikap az Inter és csak döntetlent játszanak a rómaiak, akkor is, de nem erre kéne bazírozni. A tovább után elemezzünk.

Az egyik legfontosabb esemény, hogy Rocchi sorozatban harmadszor is a padon fog kezdeni, Zarate végleg kitúrta. Érdekes is lett volna, ha éppen a győztes gólja után marad ki Maurito, más kérdés, hogy a Capitano hosszú távon ezt nem fogja jól viselni. Fizikailag, lelkileg is rendben van a srác, 7 hónap után győztes góllal tette emlékezetessé az idegenbeli sikert, mi kell még?

Floccari és Zarate mögött természetesen Hernanes fog osztogatni, Matuzalem sérülése miatt pedig visszakerül a csapatba Ledesma. Matuzalem remekül játszott a Chievo ellen, törvényszerű volt hát, hogy jön az újabb sérülés. "Most pihenni fog, mert meg kell oldani a problémát." - mondta Reja. "A Bari ellen újra játszani fog, de most nem kockáztatom a pályára küldését."

Hátul különösebb kérdés nincs, Lichtsteiner kezd, Cavanda a padon várja a bevetést, Dias és Biava középen jelenleg érinthetetlen, Garrido esetében pedig az utolsó percekben fog eldőlni, hogy ott lehet-e a padon vagy sem. Reja kétségkívül legalább olyan óvatos, mint a Chievo elleni meccs előtt: "Nagyon vigyáznunk kell a Brescia ellen. Jól kezdték a bajnokságot, az ötödik helyen állnak, nyilván ellenünk is extra motivációval fognak játszani."

Bízzunk a legjobbakban. Egy csapatnak, amelyik igazán magasra tör, az ilyen meccseket rutinból hoznia kell, ezért is tartok tőle ennyire.

A várható kezdő, 4-3-1-2-ben: Muslera; Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu; Brocchi, Ledesma, Mauri; Hernanes; Floccari, Zarate.

3 komment

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr342340626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.10.03. 12:08:36

Mikor vezette utoljára a Lazio a tabellát?

Unimuck 2010.10.04. 08:35:40

Jó kérdés, de most mennek két ponttal.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.10.04. 14:26:36

A tavalyelőtti szezon legelején. Bár ott tényleg jobbára a szerencsének volt köszönhető, nem úgy mint most.
Pontelőny, vezetés, küzdőszellem, remek morális tartás, Mauri a válogatottban. Ez jelenleg a Lazio.
süti beállítások módosítása