Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milan - Genoa: Egymás testén át

2010.09.25. 16:26 lupetto

Egyik csapat számára sem úgy sikerült idáig a szezon, ahogyan azt képzelte, pedig mindkét klub jelentős erőket mozgosított az átigazolási időszak során. A Genoa az idény kezdete óta mindössze egyszer örülhetett a három pont begyűjtésésnek és mi is mindössze azért lehetünk hajszálnyival boldogabbak, mert BL érintettségünk révén egyel több lehetőségünk volt a sikerre. Allegri továbbra is keresi a megfelelő összeállítást (ő ezt rotációnak hívja), ezúttal Seedorf kihagyásával illetve Robinho kezdősorba állításával kísérletezhet, míg Gasperini számára túl sok próbálgatni való már nem igazán maradt, a legfrisebb hírek szerint még egy kudarc és mehet szélnek-világnak.

A legvalószínűbb forgatókönyv szerint hátul a pillanatnyilag legerősebb (legjobb formában lévőt szándékosan nem merek írni) négyes, Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, és Antonini kezd, középen Gattuso, Pirlo és Boateng próbálhat túlnőni saját árnyékán, míg elől 'Dinho, Zlatan és Robinho veszélyeztethet.

A vendégek várható kezdőcsapatát Eduardo, Chico, Ranocchia, Kaladze, Criscito; Rafinha, Veloso, Kharja; Palacio, Toni és Mesto alkotja majd a megszokott 4-3-3-al, így jó eséllyel bőven adódik majd lehetőség mindkét kapu előtt.

Nagy kérdés lesz ismét, mint ahogy az egész idény során, Gattuso és Pirlo mai teljesítménye, amennyiben képesek lesznek netalántán újra az elvárható szinten pörögni, (érdemes egyáltalán ebbe még reménykedni?) úgy papírforma szerint ha nem is könnyen, de azért begyűjthető a három pont, amennyiben ellenben továbbra is hozzák lassan már megszokottá vált kínos szenvedésüket, nem várhatunk sokkal többet egy döntetlen körüli eredménytől. A padon mindenesetre bevetésre kész Flamini és Abate is, reméljük, ha kell, Allegri lesz olyan tökös, hogy időben vált.

3 komment

Címkék: milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr452322590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keba 2010.09.25. 17:36:34

AC Milan (4-3-3): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho

Genoa (4-3-3): Eduardo; Chico, Dainelli, Ranocchia, Criscito; Rafinha, Kharja, Veloso; Palacio, Toni, Mesto.

Jó kis meccsnek igérkezik. :)

lupetto 2010.09.25. 18:50:25

Sokan nem javultunk sajnos múlt héthez képest, pedig Gattusóban ma benne lobog a régi tűz. Valahogy az az érzésem, h nincs kitalálva eléggé ez a csapat. allegrinek lassan nem ártan villantani valamit, leginkább valami váratlant, mert 4 forduló alatt kiismerték az ellenfelek ezt a statikus játékot
süti beállítások módosítása