Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milan - Catania

2010.09.18. 17:02 lupetto

 Ma este a Catania látogat Milánóba, kitűnő alkalmat kínálva a múlt heti cesenai blama javítására. Senkit se tévesszenek meg persze a nevek, nem lesz ez olyan könnyű mérkőzés, legalábbis ne számítsatok egy Lecce elleni újabb tükörsima négyesre, de alapjában véve azért minden adott egy biztos győzelemhez. A védelem, középen újra Thiago Silvával és Nestával, a széleken pedig Bonerával és Antoninivel kellőképp masszívnak tűnik Maxi Lopezék feltartóztatásához. Tegyük hozzá, várhatóan szükség is lesz rá, hogy hiba nélkül megállják helyüket, a középpálya ugyanis tömve ezúttal támadóbb szellemű játékosokkal, kevés súlyt lesz képes levenni vállukról.

Kezdőként szerepel középen ismét a kirobbanthatatlan Pirlo, Seedorffal oldalán, illetve ott lesz a pályán a ghánai Boateng is, aki a hétközi Auxerre elleni mérkőzésen egyértelműen a csapat hőse volt. Nagyjából ő tekinthető ismét a mérleg nyelvének, amennyiben képes lesz lendületet vinni az előre játékba, úgy nem lehet probléma a Catania legyűrése, amennyiben viszont Pirlo és Seedorf fásultságáig szürkül, könnyen érheti kellemetlen meglepetés ismét az együttest egy-egy Cesena mintájára végigvezetett kontra után.

Ha bajnoki meccs és hazai pálya, akkor nyugodt szívvel remélhetünk egy klasszisként mozgó Ronaldinhót, Ibra úgy tűnt már hétközben is elkapta a fonalat, így mindössze Robinho teljesítménye lesz majd kétséges, aki ugyan szerdán már meglepte a svédet egy gólpasszal, de egyelőre még nagyon látványosan keresi helyét úgy tűnik nem csak a pályán, de valószínüsíthetően az öltözőben is. Amennyiben a támadósor megkapja a kellő támogatást a középpályától, úgy joggal remélhetünk jópár szemkápráztató akciót, bőven lesz lehetősége ez esetben kibontakozni és önbizalmat gyűjteni az exmadridistának is.

Taktika terén túl sok újdonságot nem várhatunk, a szokásoshoz képest annyi lesz talán a változás, hogy Robinho várhatóan mélyebbről indul majd, mint azt alapesetben Pato tenné, így a 4-3-3 ezúttal inkább hasonlít majd egy 4-3-2-1-re, Ibrára hegyezve ki a támadások nagy részét.

Patón kívül Allegri kénytelen lesz még nélkülözni Ambrosinit is Flaminit is, míg a vendégek egyedül Sciacca szolgálataira nem számíthatnak majd.

Várható kezdőcsapatok:

Milan: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho

Catania: Andujar, Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano; Biagianti, Carboni, Ledesma; Ricchiuti; Lopez, Mascara

Kezdés: 20.45

9 komment

Címkék: milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr472305719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keba 2010.09.18. 17:35:45

Ilyen támadósor mellet sztem még akkor is sok a Seedorf + Pirlo, ha csak Gatta lehetne még fennt. Így kis tulzással 3 támadó mellet egy vkp van.

Remélem nem ismétlődnek meg a Cesena elleni kontrából kapott gólok.

Ja, és így első hozzászolásként:
Jó a blog, örülök, hogy van. :)

lupetto 2010.09.18. 19:35:53

@keba: welcome here :)
hazai pályán nagyon csúnya lenne egy újabb blama, de nem is igazán tudom elképzelni. Azért Maxi Lopez és Mascara biztos fog pár húzos percet okozni, de ezt különösebb gond nélkül azért hozni kell.
Nekem a nagy vízválasztó inkább a szerdai meccs lesz, nem gyenge az idei Lazio

keba 2010.09.18. 20:15:30

Official Line-Ups:

Milan: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Inzaghi, Ibrahimovic

Catania: Andujar; Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano; Carboni; Mascara, Izco, Biagianti, Ricchiuti; Lopez.

keba 2010.09.18. 20:17:14

@lupetto: Hát az biztosan nehezebb lesz.
Bár a góllövéssel ott sem lehet majd probléma.
Hátul lehetnek majd gondok.

lupetto 2010.09.18. 20:28:29

@il_principe: hát max Inzaghi 2, ahogy nézem :) ezek szerint Robinho tényleg 'dinhóval váltogatja max egymást.
Ideje címet cserélnem..? :)

@keba: 2-1-re nyertek Firenzében, kénytelenek leszünk többet lőni

Unimuck 2010.09.18. 20:29:47

Ha már ti, akkor én is.. Dinho dupla, Maxit tartom. 2-1

lupetto 2010.09.18. 21:25:59

Egyelőre úgy tűnik a rosszabbik forgatókönyv jött be. Nem tudjuk nyomás alatt tartani a Cataniát, akik viszont cserébe átgaloppoznak a nem létező középpályánkon. Váltania kell minél gyorsabban Allegrinek, nem bírunk el ennyi támadó felfogású játékost egyszerre a pályán

keba 2010.09.18. 21:40:27

@lupetto: pont ettől féltem
A középpályásaink közül csak Prince gondolja úgy hogy komoly védekező feladatai vannak.
Nagyon durva kontráik voltak, kész csoda, hogy nem abból kaptunk gólt.

keba 2010.09.18. 22:43:51

Végül mégis a támadójáték impotenciája lett a probléma...
süti beállítások módosítása