Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Digisport válaszol

2010.09.17. 08:42 lupetto

 Mint azt bizonyára tudjátok, idei évtől a Digi TV-n követhetők nyomon a Serie A küzdelmei. Ez okból kerestük meg a csatornát, igyekeztünk választ kapni néhány kérdésünkre, ezáltal pár értékes infóhoz juttatni titeket;

 Először is engedjék meg, hogy a blog nevében gratuláljunk, hogy az idei szezontól Önökhöz került a Serie A közvetítésének joga.

Miért döntöttek úgy, hogy a Digisportra hozzák az olasz bajnokságot?
 
Csatornánk a legfiatalabb hazai sportcsatorna. Dinamikus fejlődésünk kiemelt figyelmet kap a hazai sportéletben. Célunk a minél színvonalasabb és szélesebb körű műsorkínálat kialakítása – ennek jegyében került hozzánk Európa egyik legrangosabb derbije: a SERIE A TIM azaz Olasz Bajnokság is.
 
Hány mérkőzést terveznek a jövőben egy-egy fordulóból képernyőre tűzni, ebből hány találkozó lesz látható élőben és hány felvételről, illetve milyen prioritást élvez az olasz bajnokság műsorkínálatukban?
 
Szándékaink szerint a legérdekesebb meccseket tűzzük műsorra hétről hétre ezzel megtalálva az egyensúlyt a méltán népszerű Angol és Olasz Bajnokság illetve a Moto Gp  között. Természetesen törekszünk arra, hogy minél több olasz találkozó legyen elérhető nézőink számára és értelemszerűen törekszünk az élő közvetítésekre is. Ajánlom figyelmébe a 38. és 39. naptári hetet, amikor jószerivel Serie A hetek lesznek a DIGI Sporton. 
 
Hogyan állnak egyeztetéseik a többi kábelszolgáltatóval, van-e remény arra, hogy az is a tv képernyőjén keresztül élvezze a közvetítéseket, aki nem rendelkezik Digi-s előfizetéssel, illetve hogyan alakul az online közvetítések sorsa?
 
Külön örömünkre szolgál, hogy nap mint nap egyre több szolgáltató dönt úgy, hogy a DIGI Sportot is felveszi kínálatába. Ennek köszönhetően az utóbbi egy évben  a Digi hálózatán kívül huszonhét egyéb szolgáltatónál már most is elérhető a DIGI Sport.
Ami az internetes előfizetéseket illeti: csatornánk indulásakor – mint az fent is említettem – jóval kisebb lefedettséggel rendelkeztünk. Az első szezonban az internetes sugárzással azon nézőket szerettük volna kiszolgálni, akik addig nem érhették el csatornánk műsorát. A DIGI Sportot megszorítás nélkül BÁRKI elérheti, ezért a többi műsorszolgáltatóhoz hasonlóan, mi is csökkentjük a webes sugárzások számát. Lévén televízió vagyunk, érthető hogy nem az internetes közvetítés a fő profilunk. Kevés precedenst talál a nagyvilágban a párhuzamos közvetítésre. A minőségi adás-, és tartalomszolgáltatás az elsődleges célunk, de az összefoglalókat és magazinműsorokat továbbra is megtalálják internetes kínálatunkban, illetve igyekszünk oldalunkat minél több extra tartalommal is feltölteni.  
 A vonatkozó információkat a www.digisport.hu oldalon találja.
 
A stúdióban szakértőként kikkel találkozhatunk majd az idény során?
 
A jól ismert arcok: Bánki József, Juhár Tamás mellett hétről hétre találkozhatnak Mártha Bencével azaz Benitoval. Természetesen az sem kizárt, hogy a többi szakértőnk valamelyike is felbukkanjon úgymint: Rabóczki Balázs, Sallói István és Arany Tamás. Természetesen, amennyiben tud a figyelmünkbe ajánlani olyan, az olasz fociban jártas szakembert, aki objektíven és a bajnokság fényéhez méltóan tudja véleményezni az egyes találkozók eredményét, úgy szívesen bővítjük szakértői gárdánk névsorát.
 
Köszönjük a válaszokat, mi mással zárhatnánk, mint hogy sok nézőt kívánjunk a remélhetőleg szép számú közvetítéshez.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr632302513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása