Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A hét játékosa II.

2010.09.14. 15:10 _azzurri

Nem volt nehéz dolgunk két héttel ezelőtt, Ronaldinho ugyanis Lecce ellen mutatott játékával olyan toronymagasan társai fölé nőtt, hogy különösebb hezitálás nélkül is egyértelmű volt, csakis rá eshet választásunk.

Ez a hétvége azonban ontotta magából a kiemelkedő teljesítményeket, mind Rocchi, mind Pastore, mind pedig Pozzi nevét sokáig emlegethetjük még, van azonban valaki, akinek húsz perc is elegendő volt, hogy egymaga lemészárolja csapata bajnokesélyes vetélytársát.

Majd kisvártatva ő is a mészárszékre került.

A főszereplő nem más, mint Daniele Conti, aki előbb a 8.percben egy gyönyörű lövéssel előnyhöz juttatta csapatát;

majd szűk negyed óra múlva egy büntetőt és a hozzá tartozó kiállítást kiharcolva el is döntötte a találkozót. Más kérdés, hogy nem kis áldozatért cserébe.

Innét is jobbulást Danielének (tuti, h szótárral a kezében olvas most minket), ha pedig lesz szezon végén év köcsöge díjunk, annak már most ki is hírdetnénk a végeredményét, vastapsot Burdissónak.

-lupetto

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr852295732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása