Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Boriello baráti áron

2010.09.01. 12:56 popp

A nyári mercato utolsó órái is hoztak fordulatot az AS Roma számára. Sajnos Riise mellé igazi alternatívát jelentő balhátvédet nem sikerült igazolni, így a veres megint játszhatja végig az egész szezont. Fasza gyerek a viking, bírja a gyűrűdést, akkor volna gáz, ha megsérülne. 

Egy újabb csatárt viszont sikerült igazolni. Boriello megszerzése azt is sejteti, hogy nincs minden rendben az állítólag sérült Adrianoval. Ezzel együtt mintha kicsit sokan lennénk elöl, hiszen ott van a Capitano, Vucsinics, Adriano, Baptista, Okaka és most Boriello is. Hiába az egész nyári erőfeszítés csak nem sikerült eladni Baptistát és Okaka sem került újabb kölcsönbe. Tippünk szerint télen mindketten távoznak majd.

A Milan óriási 'nyalom a szád' keretében indokolta a kissé meglepő transzfert. Az előzetes hírekkel ellentétben szó sincs arról, hogy Boriello tizenöt millió euroért cserébe érkezett volna a fővárosba, nem is nagyon pengethetett volna ki ennyit jelenhelyzetében a Roma. Kölcsön kaptuk őt egy tíz milliós vételi opcióval. A kérdésre, hogy miért engedett ennyit az árából a Milan, Fester Adams (Galliani klubelnök) a következőket mondta: "Berlusconi elnök úr arra kért, hogy ajándékozzuk meg azt a klubot, melyet barátunknak tekintünk." - csak könnyekre ne fakadjunk ettől az álszent és émejítő paternalizmustól.

A huszonnyolc éves csatár meg módfeletti boldogságáról beszélt, az ereiben folyó római vérről, arról, hogy élete álma teljesült. Megemlítette, hogy milyen szimpatikus neki a római koncepció, melyben szerinte kulcsszerepet szánnak neki. Mindenesetre szeretné meghálálni az előzetes bizalmat. Nekünk egyébként mindegy, hogy a Capitano, Vucsinics, Adriano vagy Boriello szórja a gólokat. Tudjátok mit? - szórja mind a négy.

4 komment

Címkék: roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr222264194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.09.01. 13:54:38

Örültem a hírnek nagyon, de tényleg nagy lett a tumultus elöl.
Az oké, hogy kölcsönbe, de ennyi fölösleges csatárnak a fizetése se gyenge.
Baptista mehet, Okaka max kölcsönbe, a többi pedig cserélődjön.
Ranieri szépen kivert mindent Sensiékből

popp · http://koncertblog.com/ 2010.09.01. 14:00:28

@lupetto: Baptista szerintem már csak a fizetése miatt sem nagyon akar mozdulni. Okakának meg tényleg játszania kéne valahol, de nálunk, ha nem sérül senki, akkor percek is alig jutnak neki majd, sőt keretben sem igen lesz.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.09.01. 15:12:00

Milyen szép, hogy ilyen fényesen megnyilvánul újra és újra a kölcsönös barátság Róma és Milánó között, más-más felekkel... Komolyan ezt mondta Galliani?
Elmondtam már erről a véleményem, Boriellónak meg drukkolok, mert mindig is szimpatikus volt.

ulver 2010.09.01. 17:35:23

"Berlusconi elnök úr arra kért, hogy ajándékozzuk meg azt a klubot, melyet barátunknak tekintünk." - ezt a szar dumát.
Remélem nem 10 millió EUR + 6 pont volt az ára :(

Én is drukkolok egyébként neki.

Baptista meg igazi megélhetési focista, semmit nem csinál, de azt jó pénzért. Lehet, azért kellett Adriano, hogy együtt tudjanak bulizni menni.
süti beállítások módosítása