Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A folytatásról

2010.08.17. 09:49 lupetto

 Bele telt néhány átsörözött éjszakába, mire pontosan letisztult hogyan is képzeljük az oldal folytatását, de azt hiszem sikerült a legjobb út mellett döntenünk, amihez hasonlóval korábban még nem találkoztunk egyetlen blog keretein belül sem.

 
Aki szerette a VB blogokat biztosan nem fog csalódni, hasonló mintát követünk mi is a jövőben, csak ezúttal nem a világ különböző országait, hanem a Serie A legnépszerűbb csapatait viszi majd egy-egy blogger saját, kifejezetten elfogult ízlése szerint.
Jó pár új taggal kiegészültünk az utóbbi napokban, kifejezetten kurva jó szerkesztőkkel és reményeink szerint a létszám még korántsem végleges.
 
Tervezünk a szezon indulásától egy egész idényen át tartó tippjátékot eléggé meggyőző ajándékokkal, lesz néhány meglepetés interjú a következő hetekben, jópár helyszíni beszámoló az év során és még sok-sok más, egyszóval reményeink szerint érdemes lesz minket olvasni a jövőben is, reméljük így is tesztek majd.
 
Ölelünk mindenkit

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr672227387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása