Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mindeközben Genovában ...

2010.08.04. 16:02 lupetto

... az ember csak kapkodja fejét a Grifónék igazolásairól hallva. Az előző gyengébb szezon után ugyanis úgy tűnik Preziosi levonta a helyes következtetéseket és olyan nevekkel lepte meg szurkolóit, hogy az idei BL indulás ellenére talán még a Samp szurkolói is csak irigykedve pislákolnak.

 A tavaly 9. helyen végzett klubhoz érkezett a legnagyobb olasz védő tehetségként számon tartott Ranocchia, a fél világ érdeklődését felkeltő szupertehetségnek kikiáltott Zuculini, a portugál válogatott hálóőre Eduardo, a Bayern Münchent hátrahagyó, 2006-os világbajnok Luca Toni, a legnagyobb klubok által üldözött portugál klasszis Miguel Veloso és a Juve által két szetendeje ostromolt, a Bundesligában brillírozó, brazil válogatott Rafinha. Nem is beszélve Rudolf Gergelyről és az Internél a jövő egyik nagy ígéreteként számon tartott Destróról, s így végig futva a genovaiak komplett keretén, megállapíthatjuk, hogy Gasperini csapata a BL-t érő helyek egyik komoly várományosává lépett elő.

Akad ugyan néhány távozó is, de Amelia, Papasthapopuolos és Zapater hiányát könnyedén pótolhatják majd az imént említettek.

Mindezek után Genovában a szurkolók max annyit sajnálhatnak, hogy ezen üzletek nem tavaly nyáron, az európai kupasorozatra készülve kötettek, kis túlzással e névsorral a Grifónék akár a végső győzelemre is eséllyel pályázhattak volna.

Várható kezdőcsapat;

Eduardo - Rafinha, Ranocchia, Bocchetti - Rossi, Zuculini, Veloso, Criscito - Palacio, Toni, Palladino

13 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr112198759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.04. 16:18:10

Alakul a Genoa, de szerintem csak tavaszra lesznek ütőképesek. Mindenesetre fasza kis bajnokság készülődik.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.04. 18:35:53

a vedelem durvan faintos, de a tamadoszekcio sem kutya :)

Unimuck 2010.08.04. 22:30:07

Jó kis banda lesz itt. Még a Milan bedurvulna, Zlatant behúznák pár hátvéd és középpályással egyetemben... Hát bele se tudok gondolni... Barátnőink nagyon meg fogják emlegetni ezt a szezont :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.06. 14:24:52

Genova másik fele a Werder ellen készülhet. Remélem rákoppint a Samp a brémaiak orrára, mert nagyon arcoskodnak a bundás fanok mostanában.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.08.16. 12:38:47

Mindekozben Genoaban mar szinte tenykent lehet kezelni az idei ev egyik legfurabb biznyakjat: a Genoa leigazolja Kevin-Prince Boatenget a Portsmouthtol, es egybol passzolja is tovabb opcios joggal a Milannak kolcsonbe, wtf?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.16. 18:16:21

Rudolfot meg lehet, hogy kölcsön is tolják a Leccének.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.16. 20:18:27

@madcows: Én érteni vélem. Viszonylag olcsón meg tudták szerezni, ha pedig komoly szerepet kap a Milanban, - már amennyiben az öregapó kommandó hagyja érvényesülni - akkor jelentősen megemelheti az árát. Számomra csak annyi nem tiszta, hogy miért nem maguknak vették, bőven elférne a középpályán.

Unimuck 2010.08.16. 20:44:22

@popp: Ez a realitás. Esélye sincs kb Rudolfnak Genoaba... A Feyenoord jobb opció lett volna szerintem neki. Na, de a Leccébe beférhet akár alap kezdőként is. De ott is tekerni kell majd, nem lötyögni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.16. 20:57:26

@Unimuck: Jól is elsülhet ez. A holland liga egy - jelenleg - nem is élcsapata szerintem rosszabb döntés lett volna, mint egy topliga kiscsapata. A Lecce remek klub lehet arra, hogy felfigyeljenek rá és ebből mindenki profitálhat. Most fog eldőlni, hogy Rudolf valóban az a remek képességű focista-e, akinek mi hisszük.

Unimuck 2010.08.16. 21:27:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Legyen így, de én nem érzem Rudolfba azt az alázatot és küzdeni akarást amivel meg tudna ragadni egy Serie A-s csapatba. Ne legyen igazam... A tudása meg lenne egy Leccéhez, de én egy rohadt lusta focistának tartom. És ez azért dühítő, mert benne van a lehetőség.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.16. 21:48:55

@Unimuck: Amit Debrecenben előadott a vége felé, az nekem is marhára antipatikus volt, de kitől várjon az ember profi hozzáállást, ha nem attól, aki kamaszkorától kezdve külföldön sajátítja el a focitudást és a profizmust? Én bízom abban hogy - mióta Olaszországban van és nem a hazai posványban ahol kiskirály volt - az utóbbi hónapok jó hatással voltak rá mentálisan.
süti beállítások módosítása