Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Roma: Gago, Pjanic, Borini és Kjaer!

2011.08.31. 15:37 lupetto

 Mint arról már korábban beszámoltunk, alaposan belehúzott az átigazolási szezon finisében a Roma és immáron biztosnak tűnik, hogy a mai nap folyamán 4 új játékossal is bővül a Giallorossi kerete.

Kjaer megszerzése már a délelőtti órákban biztossá vált, majd érkeztét követte Gago  aláírása is, a római klub tehát végül felülkerekedett szicíliai vetélytársán.

A délután folyamán jelentheti be Walter Sabatini Pjanic megszerzését is, miután a francia klubbal a sportigazgató már mindenben megegyezett és a játékosnak sincs ellenére a transzfer, olyannyira hogy gépe nemrég landolt Fiumicino-n, hogy átessen a Roma orvosi vizsgálatain. A nap megkoronázásaként végül a Farkasokhoz kerülhet Borini is. A korábban a Chelseat is megjárt 20 éves támadó játékjoga a Parmától kerül a bordó-sárgákhoz.

A romanisták tehát megnyugodhatnak, igazán nincs okuk a mercatót mérlegre téve panaszra. Pláne miután biztossá vált, Marco Borriello sem hagyja el a klubot, a támadó ma már újra társaival edzett. Az utolsó pillanatban azonban távozhat Simplicio és Brighi is, de ez jelentősebb hatással nem lesz majd a Farkasok keretére.

4 komment

Címkék: roma wolfsburg real madrid lyon parma mercato gago borriello pjanic borini simplicio brighi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr43193290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.31. 15:44:39

Nem rossz, főleg Pjanics. Így azért bőven harcban lehetnek a nemzetközi helyekért.

Marco13 2011.08.31. 17:16:30

Reméljük mind a 4 játékos jön Rómába.
Forza Roma per sempre.

lupetto 2011.08.31. 18:52:52

@Marco13: úgy is lett, szép nap ez a romanistáknak

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.31. 19:17:26

Ez a Roma nekem mostantól erre a szezonra: ?

Ha kijön nekik a lépés, akkor már idén nyerhetnek egy trófeát, de erre nem tennék sokat. Elvileg LE talált Tottinak egy helyet a csapatban, így közeledik a béke!
süti beállítások módosítása