Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Osvaldo már Rómában, jöhet a többi erősítés

2011.08.25. 10:00 lupetto

 Pablo Osvaldo tegnap este Rómába érkezett, hogy ma hivatalosan is csatlakozzon az AS Roma együtteséhez. Az Espanyoltól érkező játékos sajtóhírek szerint 4 évre kötelezi el magát újdonsült klubjához, évi 2 millió eurós fizetésért cserébe.

Közben a Roma piaci aktivitása továbbra sem csökken, a támadó mellett bármely pillanatban a fővárosba érkezhet Simon Kjaer is, valamint további igazolások is várhatók, Borriello távozása ugyanis még tovább keverte a lapokat. A támadóval kapcsolatos legfrissebb hír, hogy megszerzésére bejelentkezett a Genoa együttese, kölcsönbe kínálva a portugál válogatott Veloso játékjogát. A fővárosiak azonban inkább a korábban az Inter által is megkörnyékezett Palacio iránt érdeklődnek, valamint a legutóbbi pletykák szerint felmerült Ricardo Montolivo neve is jópár egyéb kiszemelt mellett.

Pletyka tehát a Giallorossi kapcsán akad rengeteg, de egy biztos, mozgalmas hét előtt állnak a romanisták.

Szólj hozzá!

Címkék: roma inter fiorentina genoa mercato palacio veloso borriello montolivo osvaldo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr673179075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása