Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gólgazdag gála Malmöben - tiznegyesekkel győzött a Milan

2011.08.15. 09:05 lupetto

 Malmöben lépett pályára tegnap a Milan együttese, s játszott telt ház előtt egy élvezetes mérkőzést. Allegri nem számíthatott néhány játékos szolgálataira, így a legjobbat igyekezvén kihozni keretéből a következő tizenegyet küldte kezdéskor pályára;

A kapuban Marco Amelia kezdett, előtte Antonini, Bonera, Rodrigo Ely és Taiwo kapott szót a védelemben. A középpályán Gattuso és Ambrosini felelt a finn csapat akcióinak megszűréséért Emmanuelsonnal kiegészülve, míg a Cassano-Ibrahimovic csatárduót Boateng igyekezett jobbnál-jobb labdákkal ellátni.

Az első félidő jobbára a Milan akcióiról szólt, elsősorban Cassano remek játékának hála, mégis 1-1-es döntetlennel vonulhattak öltözőbe a csapatok.  A vezetést a Rossoneri ragadta magához a találkozó 26.percében, a Malmö védelmi hibáját kegyetlenül kihasználva. Emmanuelson szerzett labdát a tizenhatos környékén, s hajszálpontos beadását Antonio Cassano fejelte az ellenfél kapujába. Gólja után még nagyobb fölényre tett szert a Milan, a hálót mégis a finn csapat zörgette meg. Durmaz kegyetlen nagy gólt lőtt a 36.percben, jó 20 méterről bombázva szét Amelia kapuját.

A második félidő sokkoló hazai góllal kezdődött, Rodrigo Ely hibáját könnyedén váltotta gólra a Malmö csatára. A Milan próbálkozott ugyan becsülettel e játékrészben is, de közel sem sikerült akaratát oly mértékben ráerőltetnie ellenfelére, mint azt az elsőben tette, köszönhetően legfőképp gyenge fizikális formájának, mely 2 héttel a bajnoki rajt előtt talán kissé aggasztó is lehet.

Akárhogyis, a Rossoneri Antonio Cassano remek passzának hála végül mégiscsak egyenlített (miután egy perccel korábban érvénytelenítették egy találatát) Kingsley Boateng fejese révén, s miután a rövid, háromsorozatos tizenegyespárbajban jobbnak találhatott, nincs miért szégyenkeznie.

 

Malmö FF - AC Milan 2-2 (tizenegyesekkel 4-5)

G.: Durmaz 36., Malm 47., illetve Cassano 23., Kingsley Boateng 89.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: malmö milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr443154319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása