Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pastore ügynöke megegyezett a Romaval, már csak a Palermo belegyezése hiányzik

2011.05.10. 09:42 lupetto

 A Corriere dello Sport értesülései szerint a Roma megegyezett Javier Pastore ügynökével, így már csak mindössze Zamparini bólintása hiányzik a nyár egyik legnagyobb fogásához. A Presidente igenjét egy 30 millió eurós ajánlattal igyekszik majd kicsikarni a Giallorossi, mely az újság beszámolója alapján hajlandó lenne még néhány ifjú tehetségét is beáldozni a sikeres üzlet érdekében.

Az argentin fizetése évi 1,5 millió euró körül mozogna, amennyiben hinni lehet a kiszivárgott információknak, érkezése pedig szinte biztossá tenné Jeremy Menez idényvégi távozását, kinek kegyeiért legerőteljesebben a Juventus ácsingózik.

A Roma-nak mindenképpen szüksége lenne szezon végén a vérfrissítésre, az évekig szinte változatlan keret jórésze ugyanis már nem alkalmas komolyabb eredmények elérésére. Pastore egyben visszahozhatná a fővárosba a klasszikus fantasista szerepkörét is, Totti előrébbtolása óta e poszt megfelelő utód híján tulajdonképpen betöltetlen maradt.

4 komment

Címkék: roma palermo pastore mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr562892431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolkó_ 2011.05.14. 12:59:44

Az argentin rövid i-vel írandó.

Rolkó_ 2011.05.14. 14:47:32

@Unimuck: Semmiség. Egyébként érdekes és számomra meglepő fordulat lenne, ha a Roma csapatába igazolna. Úgy gondolom, megérett egy igazi nagycsapathoz, vagyis jöjjön csak hozzánk, az Interbe.:)

Unimuck 2011.05.14. 16:10:40

@Én vazze: Én is szívesen látnám a Juventusban... ;) Szerintem is megérett már a váltásra, bármelyik klubhoz is kerül végül, nagyot fognak nyerni vele. Rómában biztos vagyok benne, hogy a tenyerükön hordoznák a szurkolók, nagyon ki vannak éhez már egy sztár igazolásra, és én azt mondom meg is érdemelnék. Meglátjuk majd, hogy az új tulaj mit valósít meg az ígéreteiből.
Internél kérdés, hogy Sneijder megy vagy marad, szerintem ez nagyban befolyásolhatja esetleg Pastore leigazolását is.
süti beállítások módosítása