Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo - Az Inter bajnokhoz méltóan fog játszani

2011.02.22. 17:31 Unimuck

Az Inter edzője, Leonardo elvárja csapatától, hogy Európa bajnokához méltó játékot produkáljon a Bayern München elleni BL találkozón. A holnapi mérkőzést a 2010-es Bajnokok Ligája döntőjének visszavágójaként is emlegetik, ugyanis tavaly a Santiago Bernabeuban e két csapat játszotta a finálét, ahol 2-0-ás olasz diadal született. A szerdán 20:45-től kezdődő találkozóról a Nerazzurri trénere nyilatkozott.

"Az Inter és a Bayern két olyan csapat, melynek lehetőségei, kerete nagyon hasonló ebben a pillanatban, de mi vagyunk az európai trófea birtokosai, képesek vagyunk felvenni a harcot bárkivel és minden erőnkkel harcolni fogunk a győzelemért. Ez most más mérkőzés lesz, mint a tavalyi döntő, minden összecsapásnak megvan a maga története." - mondta Leonardo.

A 2010-es finálé hőse, a két gólt szerző Milito sérülés miatt kénytelen lesz kihagyni a milánói összecsapást, míg Pazzini nem nevezhető a találkozóra, hiszen még a Sampdoria színeiben pályára lépett az idei Bajnokok Ligája küzdelmek során. 

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: inter inter bayern münchen leonardo nyilatkozat

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr922681134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása