Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Addio Ranieri

2011.02.21. 08:38 lupetto

 Csapata megalázó veresége után ( a rómaiak 3-0-ról 4-3-ra kaptak ki vasárnap a Genoa otthonában) lemondott posztjáról Claudio Ranieri. Az edző bejelentése némiképp meglepő lehet azok után, hogy a tréner néhány napja erősítette meg, csak akkor távozik a klubtól, ha az meneszti őt, de a Marrassiban lezajlott utolsó 30 perc után abszolút érthető döntése.

A farkasok Ranieri edzősködésének másfél éve alatt alatt bajnoki- és kupaezüstig jutottak, egy csodálatos 2010-es tavaszt produkálva, melyben a sírból hozták vissza, s tették felejthetetlenné az előző szezont, s kis híján a Scudetto is Rómába került.

A mester utódjáról ma dönt az elnökség, de nem lenne meglepő, ha afféle átmeneti megoldásként érkezne a csapata korábbi legendás támadója, a klubbal az előző héten már többször is hírbe hozott Vincenzo Montella.

Mindeközben a szurkolók még a vasárnap délutáni események miatt dühöngenek. Az edzőközpontba hazatérő csapatbuszt feldühödött tifosik kő- és narancszápora fogadta.

2 komment

Címkék: roma ranieri genoa roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr562676258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2011.02.21. 08:47:32

Jobban járna a Róma szerintem, ha a fent írottak alapján járna el, egy negyed éves megoldásnak Montella jó lenne és nyáron hoznák Ancelottit. Bár ugye nem mindegy, hogy hol végez a csapat a 38. forduló után.

il_ 2011.02.21. 09:03:15

Pont ezért talán mégsem lenne jó Montella. Nulla tapasztalattal nehéz lesz összekaparni ezt a csapatot. Márpedig van mit dolgozni, hogy összejöjjjön legalább a 4.hely + a BL továbbjutás
süti beállítások módosítása