Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Biztos Palermo győzelem a Roma ellen

2010.11.28. 23:22 lupetto

 3-1-re verte riválisát a forduló zárómérkőzésén a szicíliai együttes, köszönhetően elsősorban szervezettebb játékának és pontosabb helyzetkihasználásának. A Roma, bár a mérkőzés jó részében mezőnyfölényben játszott nem jutott igazán komoly helyzetekig, Delio Rossi remek taktikát választott a területetek lezárására és a gyors kontratámadások levezénylésére, kihasználva csapata erényeit. A vendégek védelme többször is komolyabb helyezkedési hibákat vétett, amit a hazaiak kegyetlenül kihasználtak, s talán Ranieri is hibáztatható a túl sok támadó szellemű játékos egyidejű szerepeltetésért. Mindenesetre Brighi még biztosan elfért volna a fővárosiak középpályáján.

Győzelmével a Palermo, megelőzve mai ellenfelét a tabella 6.helyére jött fel, 7 pontra leszakadva az éllovas AC Milantól.

PALERMO-ROMA 3-1

Palermo (4-3-2-1):
Sirigu; Cassani, Muñoz (Goian), Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Nocerino, Bacinovic; Pastore (Liverani), Ilicic; Miccoli (Maccarone)

Roma (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Méxes, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro (Baptista), Simplicio; Menez (Cicinho); Totti, Borriello

Gólszerző: 20' Miccoli (P); 61' Ilicic (P); 65' Nocerino (P); iiletve 92' Totti (R)

Játékvezető: Brighi

Sárga lap: Bacinovic (P), De Rossi (R)

 

 

fotó: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: roma serie a palermo azzurri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr692480080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása