Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Induló Tippjátékunk szabályai

2010.08.25. 16:45 fortuna azzurri

Hétvégén kezdetét veszi a 2010/11-es futball szezon Itáliában, így hát itt az ideje, hogy megmozgassuk egy kicsit az agyunkat. A nagycsapatok háza tájáról érkező nyári fontosabb mozzanatokat megosztottuk veletek, egyfajta felkészítés gyanánt a jó tippekhez, de a többi gárda sem maradt összegzés nélkül, így minden adott egy jó hangulatú, izgalmakkal teli Tippjátékhoz. A végső győztes, a tippkirályok királya pedig kedvenc csapata ajándéktárgyaival teli kosárral és rengeteg rágcsával lesz gazdagabb! A tét nagy, a hangulat fokozódik, a bajnokság kezdete pedig itt van a nyakunkon, nézzük hát a játékszabályokat gyorsan:

1.) Mindig csak a sorok következő fordulóra kell leadni a voksaidat, melyeket a Tippjáték - XY.forduló topik kommentjei közé várjuk. Minden forduló előtt kirakunk külön erre a célra egy posztot, oda írjátok meg tippjeiteket.

2.) A már elkezdődött illetve lejátszódott mérkőzésekre értelemszerűen nem tudjuk elfogadni voksaidat! Célszerű tippjeidet legkésőbb az aktuális forduló első mérkőzésének kezdetéig leadnod.

3.) Minden mérkőzésre számszerű, pontos végeredményt várunk.

4.) Ha eltalálod a pontos végeredményt 3 ponttal gazdagodsz, ha a mérkőzés végkimenetelét jól tippeled meg, de a végeredmény nem annyi lett, mint amire fogadtál, akkor 1 pontot kapsz, míg ha az előző kettő esetből egyik sem jön be 0 pont a jutalmad. :)

5.) Ha valaki lemaradna egy-egy forduló megtippeléséről nem kap értük mínusz pontokat és az addig összegyűjtött pontszáma is megmarad, így folytathatja a játékot bármikor. Ebből következik, hogy a szezon folyamán bárki, bármikor elkezdheti a játékot.

6.) A szezon utolsó fordulójával zárul Tippjátékunk is, melynek győztese az, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze. Pontegyenlőség esetén az győz, aki több pontos végeredményt adott a játék folyamán. Ha ezután is döntetlenre állnának a felek, akkor a nevüket kalapba dobjuk és a szerencsére bízzuk sorsukat.

Sok szerencsét és sikeres tippelést kívánunk nektek az egész szezonra! :o)

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr672247164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása