Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Prandelli a spanyolverő csapatát küldi pályára Feröer-szigetek ellen

2011.09.02. 18:15 Unimuck

Az olasz labdarúgó válogatott ma este idegeben, Feröer-szigetek ellen folytatja a 2012-es EB-selejtező sorozatát. A könnyűnek ígérkező találkozónak a tétje azon túl, hogy a 3 pont megszerzése, olasz siker esetén Cesare Prandelli csapata már csak egy lépésre kerülne a biztos csoportelsőségtől, és egyben a jövő évi kontinensviadal automatikus kvalifikációjától.

A Squadra Azzurra jól hangolt az előtte álló tétmérkőzésekre, ugyanis augusztus elején, Bariban egygólos győzelmet aratott a Világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott felett. A taljánok szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli a "Győztes csapaton ne változtass!" elvén haladva Feöer-szigetek ellen a spanyolverő gárda kezdő tizenegyét küldi pályára.

"A kezdő: Buffon; Maggio, Ranocchia, Chiellini, Criscito; Thiago Motta, Pirlo, De Rossi; Montolivo; Cassano, Rossi, ahogy a spanyolok ellen is. A mérkőzés folyamán majd meglátjuk hol kell változtatni. Már majdnem elértük a kitűzött célunkat, de még nem kvalifikáltuk magunkat a kontinensviadalra. Az előttünk álló két mérkőzésen minden eldőlhet, már csak rajtunk múlik a dolog." - mondta Prandelli a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

A ma esti összecsapásnak magyar vonatkozásai is lesz, ugyanis a mérkőzést Bognár Tamás és segítői irányítják majd.

A találkozót követően az olasz válogatottra kedden csoportrangadó vár, ugyanis Szlovénia legjobbjait fogadja a Squadra Firenzében. Jelen állás szerint Itália előnye 5 pont a csoport második helyét elfoglaló nyugati szomszédjával szemben, úgy, hogy a miniállam egy mérkőzéssel többet játszott.

 

FERÖER-SZIGETEK - OLASZORSZÁG

20:45 - Tórsvøllur stadion, Torshavn

Kezdőcsapatok:

Feröer-szigetek: Torgard; Naes, Baldvisson, Gregersen, Davidsen; Udsen, Danielsen, Olsen, Holst, Benjaminsen; Edmundsson

Olaszország: Buffon; Maggio, Ranocchia, Chiellini, Criscito; Thiago Motta, Pirlo, De Rossi; Montolivo; Cassano, Rossi

3 komment

Címkék: squadra azzurra

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr793198066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.09.02. 19:28:28

Beáldozom a magyarok meccsét miattuk. Ez az olasz csapat nekem nagyon bejön!

Mr One-Two 2011.09.02. 20:45:48

Eb-győztes csapat ez, meglássátok!:)
ITALIA!!!

Don Cicci 2011.09.02. 22:48:39

Magyar - svéd ma nekem jobban feküdt. :)
süti beállítások módosítása