Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Interé az új Baggio, az Udinesenél folytatja a román Messi

2011.08.31. 14:00 MatteoMessina

Lorenzo Tassi az Internél folytatja pályafutását. Első blikkre mindez valószínűleg nem sokat mond a többségnek. Tassi még csak 17 éves lesz februárban, de az olasz sajtó nemes egyszerűséggel csak az "új Roberto Baggio"-ként emlegeti. Az olasz tehetség eddig a Brescia szolgálatában tengette hétköznapjait és állítólag a Juventus, valamint a Milan is élénken érdeklődött érte az utóbbi időben. Sőt mi több, a Milan egy 5 millió eurós ajánlattal is kevésnek bizonyult 2010 nyarán. Kíváncsian várjuk, hogy Tassi beváltja-e a hozzáfűzött reményeket, vagy ő is csak egy örök ígéret marad. A másik kérdés, hogy ad-e lehetőséget a kibontakozására egyáltalán az Inter? Santon talán tudna mesélni. Mindenesetre az olasz válogatottnál is nagy szükség lenne a jövőben egy igazi fantasistára.

Mindeközben az Udinese pedig nem mást igazolt le, mint a "román Messit". Gabriel Andrej Torje eddig a Dinamo Bukarest csapatát erősítette. A mindössze 21 éves játékost az egyik legnagyobb román tehetségként tartják számon. A friuliak 5 éves szerződést írattak alá a román Messivel. Az Udinese esetében nem félünk attól, hogy Torje nem fog lehetőséget kapni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter udinese lorenzo tassi torje

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr573192557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása