Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Olasz U21: Ferrara magyarok elleni kerete

2011.08.30. 09:45 Unimuck

Az olasz U21-es válogatott szeptember 6-án kezdi meg a 2013-as kontinensviadal selejtezőit. Ciro Ferrara csapatának első megmérettetésére éppen Magyarországon kerül sor, ahol az Azzurri Róth Antal tanítványaival találkozik. A mérkőzésre Székesfehérváron kerül sor 17 órási kezdettel. A mieinken kívül Olaszország Törökországgal, Írországgal és Lichtensteinnel van egy selejtezőcsoportban.

Kapusok: Bardi (Livorno), Colombi (Juve Stabia), Pinsoglio (Pescara)

Védők: Antei (Roma), Caldirola (Inter), Capuano (Pescara), Crescenzi (Bari), Donati (Padova), Faraoni (Inter), Santon (Inter)

Középpályások: Bertolacci (Lecce), D'Alessandro (Verona), Fabbrini (Udinese), Florenzi (Crotone), Marrone (Juventus), Rossi Fausto (Vicenza), Saponara (Empoli), Soriano (Sampdoria)

Csatárok: Borini (Parma), Destro (Siena), Gabbiadini (Atalanta), Paloschi (Chievo Verona)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr53188770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása