Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Arrivederci Santon!

2011.08.30. 12:58 lupetto

 Olaszországban kutyába sem veszik a tehetségeket, ez már sajnos többször is bebizonyosodott az utóbbi évek során, s erre sajnos itt a legfrissebb példa is, nevezetesen Davide Santon esete. A játékos minden kétséget kizáróan hatalmas tehetség, mégsem számol játékával sem az Inter, sem tulajdonképpen, az átigazolási szezon tapasztalati alapján, egyetlen olasz együttes sem. Így a még mindig csak 20 éves labdarúgó fogta magát és elszerződött az egyetlen őt értékén kezelő együtteshez, a Newcastle Unitedhez..

Az angol klub 6 millió euróért tudhatja magáénak a játékost, s ha már olasz és tehetség, akkor kölcsönben megszerezték Federico Macheda játékjogát is, akit a Manchester United csábított évekkel ezelőtt magához.

Még szerencse, hogy legalább a válogatott profitálhat majd mindebből, a labdarúgók karrierjének ugyanis sokkal inkább javára válik, hogy elhagyták Olaszországot, minthogy az olasz stadionok lelátóit vagy jó esetben kispadjait koptassák évekig, amíg be nem töltik a varázslatos 24-25-26 éves kort, amikoris varázsütésre rájuk kerül a "készen áll a szereplésre" pecsét.

Szólj hozzá!

Címkék: inter newcastle mercato santon

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr113190427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása