Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juventus: Bonucci távozik? Inter: Gastaldello érkezhet?

2011.08.28. 12:00 MatteoMessina

Davide Torchia, a Juventus védőjének, Leonardo Bonuccinak ügynöke egy interjúban beszélt a játékos jövőjéről: „Semmi újat nem tudok mondani, tárgyalások folynak a Zenittel, de nem éppen gyors ütemben. Az üzletet akár a következő pár napban nyélbe üthetjük, de egyelőre mindenki várakozó állásponton van.”- mondta a menedzser a Sportitalia-nak.

Mindeközben a legújabb pletykák szerint az Inter megpróbálja elhozni a Sampdoria védőjét, Daniele Gastaldellot az utolsó napokban. A 28 éves játékos 2007 óta erősíti a Sampdoriát és egyszer ölthette magára az olasz válogatott mezét. Az érdeklődők között van még többek között a Juventus és a Parma is. Ahogy azt tegnap is láthattuk, a milánóiak védelmére ráférne még az erősítés.

(tuttomercatoweb)

A hírek szerint az Inter 5 millió €-ért fogja megvásárolni a 32 éves uruguay-i támadót.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus inter mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr353185121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása