Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inter blama a Chievo ellen

2011.08.28. 09:30 MatteoMessina

Masssimo Moratti, a Chievo elleni felkészülési mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy ma este a jövő Interét fogja látni a publikum. Ha hinni lehet a kék-feketék elnökének, akkor bizony komoly gondok akadhatnak a nerazzurrinál a következő szezonban. Ugyanis egyrészt a „jövő Intere” Sneijder nélkül lépett pályára és a rossz hangok szerint a mercato utolsó pillanatáig jobban teszik az interesek, ha izgulnak. Másrészt a mérkőzést a Chievo nyerte 3-2 arányban.

A milánóiak új edzője, Gian Piero Gasperini azonban egyáltalán nem aggódik, sőt: „Egy jó meccset játszottunk és az eredmény egyáltalán nem tükrözi a valóságot. Boldog vagyok, a vereség ellenére a fiúk nagyon jók voltak. Készen állunk a Serie A rajtra és ezt bizonyítottuk ma este.”- adott interjút elégedetten Gasperini.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy néhány alapember sérült volt az Internél, valamint a jövő hétre várható minimum két új igazolás (Forlan és Poli személyében), de ahogy még néhány csapatnak, úgy valószínűleg az Internek sem jött rosszul, hogy elmaradt az első forduló.

 

Szólj hozzá!

Címkék: inter chievo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr873185016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása