Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mancini szerint Tevez marad a City-nél

2011.08.27. 16:36 Unimuck

A Manchester City olasz mestere, Roberto Mancini biztosra veszi, hogy Carlos Tevez nem lesz az Inter támadója, ugyanis az utolsó dolog is megoldódott, ami miatt az argentin támadó elvágyódott volna a kikötővárosból, nevezetesen Tevez távollévő családja, melynek tagjai a minap Manchesterbe költöztek, így már semmi akadálya az argentin maradásának.

"Mostmár itt van Tevez családja. Megvagyok győződve arról, hogy velünk marad. Már jóideje itt szerepel és Carlos az egyik legjobb játékosunk." - mondta az olasz tréner. 

Eto'o pótlására az utóbbi napokban az Inter legfőbb kiszemeltje az uruguay-i Diego Forlan volt. Kérdés, egy ereje teljén túllévő 32 éves támadó meddig tudna megoldást jelenteni az Inter támadószekciójában.

Szólj hozzá!

Címkék: inter tevez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr663184104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása