Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Visszavágott hétközi vereségéért a Milan - gyönyörű gólokkal verték a Juventust

2011.08.22. 08:38 lupetto

 Kevin Prince Boateng és Clarence Seedorf csodálatos góljainak hála 2-1-re verte a Milan a Juventus együttesét, a San Siro-ban rendezett, Luigi Berlusconi Kupáért vívott mérkőzés során. A hazaiak mindössze 23 perc alatt tulajdonképpen el is döntötték a mérkőzés sorsát.

Előbb a 10.percben Abate ívelését követően Boateng lőtt kapásból csodálatos gólt Gianluigi Buffon kapujába, majd szűk negyedórával később Clarence Seedorf vette be szabadrúgásból védhetetlenül a Juventus kapuját. A Zebrák szépítő találatára az 57.percig kellett várjunk (előtte Marchiso kapufája volt a legveszélyesebb Juventus próbálkozás), ekkor a Romától érkezett Mirko Vucinic gurított el okosan Abbiati mellett. Az ezt követő 15-20 perc során a Bianconeri többször is egyenlíthetett volna, előbb Del Piero, majd Krasic révén, de helyzeteik kimaradtak, s az utolsó percekben kis híján a Milan növelte tovább előnyét Kingsley Boateng (kapufa), illetve Antonio Cassano lövése után.

Rossz hír a milanistáknak, hogy a mérkőzés alatt sérülés miatt le kellett cserélni Alessandro Nestát és Taiwót is. Utóbbi állapota tűnik aggasztóbbnak, a Milan orvosai a mérkőzés után egyből nekiláttak sérülése diagnosztizálásához, hivatalos bejelentést azonban egyelőre még nem adtak ki sérüléséről a milánóiak.

 

AC Milan - FC Juventus 2-1 (2-0)

G.: Boateng 10., Seedorf 23., ill. Vucsinics 57.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr933170255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása