Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inler: A Napoli győzni megy Barcelonába

2011.08.21. 14:00 MatteoMessina

Mint arról már beszámoltunk, a Napoli a BL címvédő Barcelona csapatával fog összecsapni hétfőn, a Gamber Trophy keretében. A nápolyiak új szerzeménye, az Udinesetől érkező Gökhan Inler nem meglepő módon már nagyon várja a találkozót és Spanyolországban is számít a méltán híres nápolyi szurkolókra. A torna egy családi fesztivállal veszi kezdetét délután, melynek fénypontja a 20:30-kor kezdődő Barcelona-Napoli összecsapás.

„A Barcelona ellen játszani csodálatos és segít közelebb kerülni ahhoz, hogy megtudjuk, mit érhetünk el ebben a szezonban. A szurkolóink itt is segíteni fognak minket, és mi reméljük, hogy egy jó teljesítménnyel tudjuk majd ezt meghálálni és büszkék lesznek ránk.”- kezdte Inler.

„Elmegyünk Barcelonába és igyekszünk minden labdát megbecsülni, megtartani. Egy igazi csatát várhatnak tőlünk. Nyomás alá kell helyeznünk őket, ez az egyetelen lehetséges út a győzelemhez.” Hogy valóban ennyire harapós lesz-e a Napoli? Meglátjuk hétfőn.

(football-italia)

3 komment

Címkék: inler barcelona napoli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr343168165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucianoDenrico 2011.08.21. 14:35:29

Szicíliaiak új szerzeménye???????

MatteoMessina 2011.08.21. 15:06:50

@LucianoDenrico: Bocs, javítva. Annyi könyvet olvastam már a maffiáról, hogy csomószor összefolyik Nápoly és Szicília. :)

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.08.22. 11:12:41

Ez a meccs egy remek erőfelmérő lesz, hogy milyen távolságra vagyunk jelenleg az elittől
süti beállítások módosítása