Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Merre tovább Zarate?

2011.08.18. 17:00 MatteoMessina

Ugyanazon a napon, amikor az Internél bedobták a köztudatba Zarate nevét, a Corriere dello Sport tudni véli, hogy az argentin ügynöke Londonba repült, hogy tárgyalásokat kezdjen az Arsenal képviselőivel. Annyi biztos, hogy a Lazio egy megfelelő ajánlat esetén hajlik a játékos eladására. Az aktuális kérőnek körülbelül 18 millió eurót kell letennie az asztalra, ha Zaratet szeretné a soraiban tudni. Az Interen és az Arsenalon kívül, az Atletico Madrid és a Szpartak Moszkva neve van jelen pillanatban terítéken.

(football-italia)

1 komment

Címkék: arsenal mercato zarate

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr543163062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.18. 17:14:16

Bár én még mindig kétlem, hogy távozna, de ma este nem kezd a Rabotnicski ellen, egy influenzára hivatkozva, az összeesküvésre hajlamosak pedig ezt hajlamosak lehetnek akár egy klub kérésének is vélni, akik nem akarnák, hogy ezért ne számíthassanak Zarate játékára európai kupameccseken. Ha este pályára lép, nagyon minimálisra csökken az esélye az eligazolásának. Én most még nem adnám el.
süti beállítások módosítása