Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Csütörtöki meccsdömping: EL és TIM-Kupa!

2011.08.18. 18:00 MatteoMessina

Ma este az olasz foci rajongóinak nagy örömére, öt bajnokaspiráns is pályára lép. A két fővárosi gárda, az AS Roma, valamint az SS Lazio egyaránt az EL-ben bizonyíthatnak, míg a két milánói óriás, az AC Milan és az Internazionale, valamint a Juventus az úgynevezett TIM Trophy keretében feszülnek egymásnak.

A farkasok Pozsonyban meccselnek 20:45-ös kezdettel a Slovan Bratislava ellen, míg a Lazio hazai pályán fogadja a macedón Rabotnicki csapatát, 21 órakor. Bárhogy is alakult a felkészülés és bármennyire is híresek arról az olaszok, hogy nem veszik komolyan az Európa-liga küzdelmeit, kötelező a továbbjutás a rómaiaknak.

A TIM-Kupa 11. alkalommal kerül megrendezésre idén nyáron. Lényege, hogy a csapatok 45 perces mérkőzéseket játszanak egymással, döntetlen esetén pedig rögtön 11-esek következnek. Tavaly az Inter hódította el a kupát, miután Wesley Sneijder góljával 1-0 arányban verték a Juventust, majd a városi riválist büntetőkkel győzték le, 3-2 arányban.

Szólj hozzá!

Címkék: el olasz labdarúgás tim trophy

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr53163087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása