Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Guidolin: Nem félünk az Arsenaltól!

2011.08.16. 11:54 lupetto

 Francesco Guidolin bízik játékosaiban, s úgy érzi csapatának igenis lehet keresnivalója az Arsenal ellen. Az udineiek nincsenek könnyű helyzetben, keretük alaposan meggyengült a nyár során és a távozókon kívül is akadnak majd hiányzók, de a mester optimista, mely bizakodó kedv leginkább a klub kitűnő felkészüléséből táplálkozik.

"Nem gondolkodunk azon, ki nem léphet pályára kedd este. Remekül sikerült a felkészülésünk, minden adott egy jó eredmény eléréséhez."

"A fiúk igazi profiként készültek és hisznek az esélyeinkben. Az is igaz, hogy ezek megmaradásához szinte hiba nélkül kell játszanunk vagy abszolút tökéletesen."

"Az ellenfelünk nagyon erős, de nem félve lépünk pályára. Az utóbbi 15 év során az Arsenal képviseltette magát a Bajnokok Ligájában, ebből következően hatalmas nemzetközi rutinnal rendelkeznek és még akkor is erősek maradnak, ha néhány játékosukról le kellett mondaniuk. Tisztában vagyunk vele mit jelent ellenük pályára lépni."

A friuliani trénere beszélt még a '97 novemberében vívott Ajax elleni UEFA párharc és a mostani megmérettetés közti hasonlóságról. Az Udinese akkor hatalmasat küzdve ugyan alul maradt összesítésben a holland sztárklub ellen, mégis megmutatta, amit aztán néhány körrel később a Szpartak Moszkva bizonyított; egy esélytelenebb klubnak is lehet sansza a nagyok búcsúztatására, ha képes kellő elszántsággal pótolni tudásbeli hátrányát. Reméljük ezúttal sikerül a bravúr.

 

Szólj hozzá!

Címkék: arsenal udinese arsenal udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr823157591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása