Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

"Di Natale ma este beveszi az Arsenal kapuját"

2011.08.16. 14:00 MatteoMessina

Véli a korábbi Udinese védő, Andrea Sottil, aki a Radio Sportiva-nak latolgatta a ma esti Arsenal-Udinese mérkőzés esélyeit. „Di Natale egy rendkívüli játékos. Úgy döntött, hogy az Udineseben fejezi be pályafutását és semmiféle irigységet nem érez Alexis Sanchez iránt. Meg fogja rezegtetni az Arsenal hálóját ma este.”- kezdte a mondandóját Sottil.

Majd arról elmélkedett, hogy mindkét csapat legfontosabb láncszeme a Barcelonához igazolt, Alexis Sanchez, valamint Cesc Fabregas személyében. „Mindkét fél elveszített egy fontos láncszemet, de az Udinese nagyon motivált lesz, míg az Arsenal a favorit.”

„A ma esti játék egy jutalom az Udinesenek, azután a komoly munka után, amit elvégzett ez a klub. Egy 120 ezer lelket számláló város csapatának, az Arsenal ellen játszani a Bajnokok Ligájában, hatalmas eredmény.”

(football-italia)

Szólj hozzá!

Címkék: di natale arsenal udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr843157776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása