Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Eto'o helyett Tevez

2011.08.15. 12:01 lupetto

 A Corriere dello Sport riportja szerint Carlos Tevez az első számú kiszemelt Samuel Eto'o pótlására, a az argentin ügynöke órákon belül Milánóba érkezik, hogy megkezdje a Nerazzurri vezetőségével egyeztetését a transzferről. A játékos szívesen folytatná az Interben, a fizetésével sem lenne probléma, akad azonban egy valami, mely megakadályozhatja az üzletet.

Ez pedig Carlitos vételára. Massimo Moratti tiszteletben tartva a pénzügyi fair play szabályait, nem akar és nem is tud többet áldozni a csatár megszerzésére, mint amennyi befolyik a klub kasszájába a kameruni értékesítésekor, e között azonban a differencia jó 10-15 millió euró. A City ráadásul ígéretet kapott a Corinthianstól a magasabb vételárra (igaz csak januárban), így nem lesz egyszerű meggyőzni az angol klub vezetőségét, hogy álljanak rá e jelentős különbség elengedésére.

Amennyiben az argentin szerződtetése kútba esne, úgy nagy valószínüséggel Diego Forlan érkezésével vigasztalódhatnának Milánóban.

Szólj hozzá!

Címkék: etoo inter forlan tevez manchester city anzhi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr283154439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása