Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Eto'o a sajtó elé állt - nem az Anzhi az egyetlen kérő

2011.08.13. 16:48 lupetto

 Samuel Eto'o a camfoot.com-nak adott interjújában beszélt jövőjéről, s elárulta bár elképzelhető, hogy valóban az Anzhiban folytatja pályafutását, nem kizárható az sem, hogy marad Milánóban, sőt akár egy meg nem nevezett angol klub is szóba jöhet.

"Nem eldöntött még, hogy távozom, de az sem, hogy maradok Milánóban. Várjunk ezzel az átigazolási szezon végéig, ami hamarosan úgyis eljön. Ami biztos, hogy jelenleg szerződés köt az Interhez. De előforulhat egy meglepetés is, egy angol együttes személyében."

Amennyiben a támadó távozna, úgy a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a Lavezzi-Tevez-Forlan hármas egyikével pótolná a Nerazzurri hiányát, de az is elképzelhető, hogy a felsoroltak közül kettő is érkezne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr473151143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása