Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Udinese-Arsenal: "Büszkeség egy ilyen ellenfelet fogadni a Stadio Friuliban"

2011.08.08. 09:38 MatteoMessina

Mint az már ismert, az Udinese a lehető legnehezebb ellenfelet kapta a Bajnokok Ligája selejtezőjében és kisebb fajta csoda kellene ahhoz, hogy a zebra mezesek továbbjussanak az Arsenal ellen. Az első mérkőzést Londonban rendezik augusztus 16-án, míg a visszavágóra augusztus 24-én kerül sor. A friuliak sportigazgatója, Fabrizio Larini beszélt csapata nem éppen könnyű helyzetéről.

„Tisztában vagyunk az ellenfelünk képességeivel. Ők voltak a legerősebb csapat a sorsoláson, de minket motiválnia kell annak, hogy egy ilyen rangos ellenféllel játszunk és fel kell nőnünk az ágyúsokhoz. Nagy megtiszteltetés és büszkeség, hogy egy olyan csapattal nézhetünk szembe a Stadio Friuliban, mint az Arsenal.”- olvashatóak Larini szavai az Udinese hivatalos oldalán.

A szurkolók sem mondhatóak nyugodtnak, miután két meghatározó játékosuk, Sanchez és Inler távozásával nem alakult jól eddig a mercato számukra. „Azon dolgozunk, hogy megerősítsük a csapatot, de ez egy hosszú távú terv, nem mérhető két mérkőzésben. Racionálisan kell dolgoznunk.”

Mindenesetre az Udinesenek minimum úgy kell elkapnia a fonalat, mint tavasszal, amikor hétről hétre jöttek fel a bajnokságban, mint a talajvíz.

Szólj hozzá!

Címkék: bajnokok ligája arsenal udinese

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr143133357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása