Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Farkasok még 3-4 új játékost szerződtetnének

2011.08.06. 09:45 Unimuck

Walter Sabatini sajtótájékoztató keretein belül bejelentett, a Roma még 3-4 új labdarúgót szeretne a klubhoz csábítani, mielőtt véget érne a nyári átigazolási szezon. A Giallorossi ezidáig megszerezte Bojan Krkicset, Erik Lamelt, Jose Angelt és Maarten Stekelenbugot, de többek között távozott a csapattól Mirko Vucinic, Philippe Mexes és John Arne Riise is.

"Nagyon világos elképzeléseink vannak, emellett naponta egyeztetek trénerünkkel, Luis Enriquével. Minden bizonnyal még három - négy labdarúgó aláírását megszerezhetjük, akik fontos szerepet játszanának az új projektünkben."

"Most kötöttünk a Barival egy egyezséget, mely értelmében három fiatal labdarúgónk, Stoian, Crescenzi és Sini is a dél-olasz csapatnál folytatja kölcsönbe."

Tegnap kisorsolták az Európa Liga rájátszásának párosítást, ahol a Roma a Slovan Bratislavaval fog találkozni.

"Fizikai állapotra biztosan jobbak lesznek, hiszen náluk már elkezdődött az új idény, de biztos vagyok abban, hogy a mi minőségi játékunk kiegyenlíti ezt a különbséget." - zárta nyilatkozatát Sabatini.

Szólj hozzá!

Címkék: roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr983129431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása