Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Aquilani után Montolivo menedzsere is elismerte a Milan érdeklődését

2011.08.04. 11:30 Unimuck

Miután Alberto Aquilani ügynöke, Franco Zavaglia beismerte, tárgyalóasztalhoz fognak ülni Adriano Gallianival, addig Riccardo Montolivo menedzsere már kész tényként közli a Fiorentina és a Milan közötti egyezkedéseket a 26 éves ügyfele kapcsán.

"Igen, igazak a hírek. A két klub felvette a kapcsolatot egymással. A Fiorentinanak most el kell döntenie mit akar. Mi arra az elhatározásra jutottunk, hogy nem hosszabbítjuk meg a lejáróban lévő szerződést, de ezzel nem akarunk nyomást gyakorolni a firenzei klubra."

A Violák nem szívesen engednék el csapatuk egyik meghatározó játékosát, de ha a középpályás távozni szeretne, akkor ez az utolsó esély arra, hogy megfelelő összeget kapjanak érte. Többek között az is kiderült, hogy a firenzei klub legalább 12 millió €-t szeretne keresni az üzleten.

Montolivo maradására amúgy egyre kisebb az esély, ugyanis távozási szándéka miatt a szurkolók már most kikezdték, sőt a csapatkapitányi karszalagot is elveszítette a középpályás.

"Nem értem a szurkolók gyűlölködését. Ha Riccardo még egy évet itt maradna, ő a lehető legnagyobb erőfeszítéssel hajtana a klubért. Nem lenne probléma számára még egy szezont Firenzébe tölteni." - nyilatkozta Giovanni Branchini.

A Milan tehát kedvező helyzetben van a Montolivo kegyeiért folytatott harcban, ám nem csak a vörös-fekete klub az egyetlen kérője a válogatott labdarúgónak. Többek között a Genoa is szemet vetett a Violák tizennyolcasára.

Szólj hozzá!

Címkék: milan mercato montolivo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr333123846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása