Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Maicon előtt szabad az út

2011.08.02. 19:43 lupetto

 A Corriere dello Sport értesülései szerint az Inter kész megválni Maicontól, amennyiben valamely klub hajlandó a védőre áldozni 20 millió eurót, vagy legalábbis egy ehhez közelítő összeget. Az újság írásában kifejti, potenciálisan két klub jöhetne szóba a brazil transzfere kapcsán. Az egyik ilyen a Real Madrid, a spanyolok azonban nem rég szerződtették Coentraót, kinek érkezése az üzlet útjába állhat, így marad valószínűbb opcióként a Manchester City, mely ráadásul az Inter Tevez körül szövögetett álmaiba is tökéletesen belepasszolhatna. Kérdés, hogy Mancini elképzeléseibe is illenének-e legalább ennyire a hátvéd szolgálatai, ez esetben ugyanis jó eséllyel valósággá válhatna Moratti régi álma és Milánóba hozhatná argentin kedvencét.

A lehetőség természetesen nyitott más klubok előtt is, kérdés azonban, ki engedhetné meg magának a felsoroltakon kívül a játékos megszerzését, valamint magas fizetését.

Szólj hozzá!

Címkék: inter mercato maicon

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr23120990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása