Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vucinic Day: a montenegrói már Torinóban

2011.08.01. 10:53 lupetto

 A várt forgatókönyv szerint, tegnap este Torinóba érkezett Mirko Vucinic, hogy a mai nap folyamán részt vehessen a Juventus orvosi vizsgálatain. Ha minden a reméltek szerint alakul, ma délután aláír a montenegrói újdonsült klubjához, mellyel hivatalossá válik a péntek óta tulajdonképpen biztosra vehető üzlet.

5 komment

Címkék: juventus roma vucinic mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr943116304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.08.01. 11:13:44

eddig a Mercato a Roma szempontjabol: tuladtak a csapat tamadoszekciojanak ket legjobbjan, az egyik legmegbizhatobb jobb bekken, es igazoltak egy csomo lutrit, en ugy latom, hogy gyengult a Roma, vegul is hosszutavon lehet, hogy megeri, es 4-5 even belul Europa egyik legjobb csapata lesz, de a kovetkezo evekre kb kiirtak magukat a nagyok kuzdelmebol

lupetto 2011.08.01. 11:19:41

@mrscottpilgrim: hát ezt a Roma szurkolók jelentős része eléggé máshogyan látja ám.
Vuciniccsal és Menezzel távozott két valóban technikás, de kelletlen, flegma, abszolút nem csapatjátékos, aki sokszor többet ártott csapaton belül, mint használt.
Doni távozásakor pezsgők pukkantak, Riise miatt pedig idén annyi gólt kapott a csapat, hogy csak a lelkesedése, meg a győzni akarása miatt nem bántotta senki.
Mexést sajnálja mindenki, de elsősorban azért, mert ingyen ment, holott bőven 10 millió felett volt az értéke.
Egyelőre nem lett erősebb a keret, de hosszú még a nyár, meglátjuk mit hoz

Mr One-Two 2011.08.01. 12:14:54

Szerintem is gyengült a Roma, meg hát még mindig ez az elspanyolosodás... Nem jó ez az irány.

A Juve komolyan gondolta ezt a Vucinic dolgot? Mert, ha tényleg ő a "nagy igazolás" akkor jövőre megint csak arrivederci, Europa! Minek még 1 csatár? Ott van Alex, Toni, Quagliarella, Matri, Amauri, Iaquinta. Ez 6 csatár, Vucinicet esetleg Iaq, Amauri, Toni 3-as eladásából kellett volna finanszírozni. És persze még mindig nincs balszélső, és középső védő.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.08.01. 15:16:56

Krkic, José Angel utánpótlás EB-t nyert, Alvarez és Lamela képességeit nem kell magyarázni. Lucho nagyon sokat fog jelenteni a középpályán, mert jön! Stekelenurg a világ egyik legjobb válogatottjának a stabil kezdőkapusa. Heinze személyében érkezett egy rutinos védő, ingyen. Visszajött Cicinho. Távozott Mirko, Menez, meg Doni. Mindegyiknek voltak ellentétei a szurkolókkal. Riise egy katasztrófa Julio Sergionak esélye sincs a kapuba kerülni, jól tette, hogy eligazolt. Érkezhet még Nilmar vagy Douglas Costa. Hagyjuk már a lutrizást! Ez a Roma iszonyatosan erős! Már csak még egy védő kell

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.08.01. 15:34:39

@Zsozsomessi: "Ez a Roma iszonyatosan erős!" Én megértem a szurkolói elfogultságot, de ez a megállapítás bőven túl van azon is.
süti beállítások módosítása