Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Galliani: Cassano nem eladó, Pastorét lehetetlen volt Milánóba hozni, mert az olasz klubok képtelenek versenyre kelni külföldi riválisaikkal

2011.07.30. 14:25 lupetto

 A Sky Sport 24-nek nyilatkozva Adriano Galliani megerősítette; Antonio Cassano marad Milánóban, a klubnak nincs szándékában megválni játékosától, s ha csak maga a fantasista kifejezetten nem kéri, továbbra is a Rossoneri játékosa marad. Hozzátette még, miután ügynöke sem fordult hozzá e témában, így nincs miről beszélni Antonio távozása kapcsán.

Javier Pastore Párizsba szerződése is szóba került a nyilatkozat során, s Galliani megerősítette, amit néhány nappal korábban már Marotta is kifejtett, az olasz klubok képtelenek versenyre kelni nagyobb külföldi riválisaikkal.

"Már akkor figyelemmel követtük Pastorét, mielőtt Olaszországba igazolt volna."

"Lehetetlen volt megszerezni, mert túlságosan magasra szökött az ára. Sanchez és ő is külföldre távozott, mert 45-50 millió eurót az olasz klubok képtelenek fizetni egy-egy játékosért. A Real és a Barcelona kétszer akkora büdzséből gazdálkodhat, mint a Milan, az Inter vagy a Juventus, így nem vagyunk versenyképesek a nemzetközi piacon. Ez pillanatnyilag az olasz futball legnagyobb problémája."

1 komment

Címkék: milan cassano pastore mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr343111931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.07.31. 19:37:41

mindekozben elhunyt Andrea Pazzagli, Sacchi Grande Milanjanak az egykori kapusa
süti beállítások módosítása