Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Shakhtar brazil tehetsége iránt érdeklődik a Roma

2011.07.28. 12:12 Unimuck

Miután Jeremy Menez távozott és Mirko Vucinic távozóban Rómából, a Farkasoknak így szükségük lesz egy szélső támadóra. A hírek szerint a Giallorossi meg is találta a francia játékos utódját, méghozzá a Shakhtar Donetsk brazil tehetsége, Douglas Costa személyében. A fővárosi klub érdeklődését az ukrán csapat trénere erősítette meg.

"Tudok a Roma Douglas Costa iránti érdeklődéséről, sőt az olasz klub már meg is tette az első lépéseket a brazil játékos leigazolása érdekében. Bár hivatalos történésekről még nem beszélhetünk, mindenesetre remélem, hogy meg tudjuk tartani a fiatal tehetségünket." 

"Ami mellettünk szól, hogy jövőre is a Bajnokok Ligájában indulunk és a klubnál egy jó kis brazil csoport verődött össze."

"Ám, ha valaki távozni akar, nem állok az útjába. Nem fogok megtartani olyan játékost, aki nem akar itt maradni, még ha az olyan nagy tehetség is, mint Douglas Costa." - mondta az ukrán bajnokcsapat trénere, Mircea Lucescu.

A 20 éves támadó-középpályás egyaránt jobb- és baloldalon is bevethető, ami igazi fegyvertényt jelenthet. Costa kérői között korábban már a Manchester United is felbukkant, ám az angol klub végül elállt az üzlettől.

Szólj hozzá!

Címkék: roma mercato douglas costa

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr413105790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása